تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/18 - 11:35
کد خبر: 404329

خبرنگار ایتالیایی:

مذاکرات لورکوزن و سردار به هم خورد

یک خبرنگار ایتالیایی اعلام کرد انتقال سردار آزمون مهاجم تیم ملی ایران به باشگاه بایرن لورکوزن آلمان منتفی شده اما باشگاه آ.اس رم همچنان خواهان آزمون است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،، «نیکولو اسچیرا» خبرنگار حوزه نقل و انتقالات فوتبال صبح امروز دوشنبه اعلام کرد مذاکرات باشگاه بایرن لورکوزن آلمان با سردار آزمون به هم خورده است و مهاجم تیم ملی ایران راهی آلمان نخواهد شد.

مذاکرات لورکوزن و سردار به هم خورد

خبرنگار ایتالیایی افزود: «این مهاجم می‌تواند تابستان امسال زنیت را ترک کند. قرارداد او در سال ۲۰۲۲ به پایان می‌رسد و باشگاه آ. اس رم هم هنوز به جذب او علاقه مند است.»

آزمون در حالی مورد توجه باشگاه آ. اس رم قرار دارد که باشگاه زنیت مبلغی در حدود ۲۰ میلیون یورو برای فروش او در نظر گرفته است. آزمون با وجود پیشنهاداتی که در هفته‌های اخیر داشته، به کارش در زنیت ادامه می‌دهد. او در بازی گذشته زنیت موفق شد دو گل به ثمر برساند.

آزمون بعد از بازی زنیت با کراسنودار که به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد، در واکنش به پیشنهاداتی که از آلمان و ایتالیا دارد گفت: همه چیز به تصمیم باشگاه زنیت بستگی دارد. تمرکز من روی بازی‌هایم است.

«ادین ژکو» مهاجم تیم آاس رم در آستانه انتقال به تیم اینترمیلان ایتالیا است و این احتمال وجود دارد که سردار آزمون به عنوان جایگزین وی راهی رم شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top