تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/07 - 20:20
کد خبر: 406112

اولویت با ایمنی و سلامت دانش آموزان

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: به مسئله بازگشایی مدارس نمی توانیم به صورت مطلق نگاه کنیم و قطعاً اولین اصلی که بر هر اقدامی تقدم دارد، ایمنی و سلامت دانش آموزان است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ علیرضا کمره‌ای اظهار کرد: شروع مهرماه آغاز فعالیت‌های علمی و آموزشی در کشور است. دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه وارد فرآیند جدیدی از آموزش و یادگیری می‌شوند. آموزش و پرورش با هم یک تکاپوی جدی همه ساله ورود دانش آموزان به عرصه تعلیم و تربیت را جشن می‌گیرد و این رویداد برای دانش آموزان، خانواده‌ها و معلمان و فرهنگیان و در مجموع برای کل نظام اجتماعی بدون شک یک رویداد مهم، تاثیر گذار و آینده ساز است.

وی ادامه داد: به همین دلیل هر ساله آموزش و پرورش با پروژه مهر به استقبال بازگشایی مدارس و آغاز فعالیت‌های آموزشی می‌رود. پروژه "مهر" مجموعه اقداماتی است که در وزارت آموزش و پرورش آغاز می‌شود و یک پروسه طولانی است که همه نیازهایی که سیستم آموزشی و اداری مدارس به آن وابسته است را سازمان می‌دهد.

به گفته کمره‌ای، پروژه یاد شده در سال تحصیلی ۱۴۰۰_۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد که ناظر بر موضوع بازگشایی مدارس است و ابعاد مختلفی را شامل می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اولین موضوع پروژه یاد شده استراتژی آغاز سال تحصیلی است، تصریح کرد: این استراتژی شامل این است که این سال تحصیلی ترکیبی از روش های حضوری و غیر حضوری باشد و یا در برخی استان ها و مناطق و شهرستان ها و مدارس کم جمعیت غلبه بر آموزش های حضوری باشد. در برخی جاها هم به تدریج به سمت آموزش های حضوری برویم و این اصل و اساس است اما اصرار و الزامی به این نیست که در هر شرایطی به سمت آموزش حضوری گرایش پیدا کنیم و حتماً مصالح جامعه، دانش آموزان و ایمنی آنها مد نظر هست اما ترکیبی از روشها می‌تواند ما را به این سمت ببرد.

وی با بیان اینکه آموزش های مجازی غالباً در بستر اپلیکیشن شاد انجام می‌شود، گفت: مدرسه تلویزیونی باید راه اندازی شود و از اول مهر آموزش دانش آموزان در فضای تلویزیونی با یک فراگیری ۹۸ درصدی ارائه شود.

کمره‌ای در پایان سخنان خود گفت: آموزش و پرورش قطعاً در برنامه ریزی‌های خود اولین اصلی را که سرلوحه قرار داده موضوع ایمنی و سلامت دانش آموزان است اما به یک ضرورت و پیوستگی بین حق ایمنی و سلامت و حق دانش آموز برای تربیت نگاه می‌کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
دکتر درمان میوم در تهران؛ چگونه بهترین روش درمان را انتخاب کنیم؟
۳ نکته برای محافظت از فرش در برابر لکه ها
سلامت نوزاد فدای تولد در تاریخ‌های رند نمی‌شود
بهترین ارز دیجیتال برای سرمایه‌گذاری با پول کم
عراقچی: اقدامات ایران علیه اهداف آمریکا در منطقه حق دفاع مشروع است
نکات از بین بردن لکه آب پرتقال از روی فرش
رویداد «معماری نوین حکمرانی علم و فناوری کشور» +عکس
ربات قیمت‌گذاری دیجی‌کالا و دستیار هوش مصنوعی
بهترین مجری کانال کشی و داکت کشی در تهران
تفاوت ورق روغنی و سیاه به زبان ساده؛ بررسی مشخصات فنی، کاربردها و نحوه تولید
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب از طرف خانواده شهید رئیسی +عکس
بیماری‌های رایج ناشی از آب آلوده استخر و راه‌های پیشگیری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top