تاریخ انتشار: جمعه 1400/06/12 - 10:44
کد خبر: 406567

زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری در دانشگاه علوم و فنون خرمشهر

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر از آغاز ثبت‌نام پذیرفته شدگان PhD این دانشگاه از هفته آینده خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ کمال غانمی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در خصوص زمان ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقطع دکتری، اظهار کرد: ثبت نام دانشجویان تازه‌وارد مقطع دکتری از هفته آینده به صورت کاملا الکترونیکی آغاز می‎‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

وی افزود: پذیرفته‌شدگان می‌توانند برای ثبت نام، به سایت اصلی دانشگاه به نشانی https://kmsu.ac.ir/fa مراجعه کنند. ثبت نام از دو طریق صورت می‌گیرد؛ پذیرفته‌شدگان می‌توانند با بارگذاری مدارک مورد نیاز اسکن‌شده از طریق ایمیل کار ثبت نام را انجام دهند یا از طریق پست، اصل مدارک را برای دانشگاه ارسال کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر در خصوص رشته‌ها و تعداد دانشجویان پذیرفته‌شده PhD این دانشگاه، گفت: امسال در مقطع دکتری، ۱۵ دانشجو در سه رشته زیست شناسی دریا گرایش جانوران دریا، زیست دریا گرایش بوم‌شناسی دریا و رشته شیلات دانشجو پذیرفتیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا در راستای طرح آمایش سرزمینی وزارت علوم، امکان ادغام دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر وجود دارد؟ تصریح کرد: چنین چیزی صحت ندارد و به دانشگاه نیز چیزی ابلاغ نشده است. البته بعید می‌دانیم که دانشگاه ادغام شود زیرا همه رشته‌های ما کاملا تخصصی هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کنایه عزیزی به ترامپ با استفاده از ابزار هوش مصنوعی
عفونت‌های ویروسی؛ الگوی بیماری کودکان تغییر کرده است؟
هیچ نامی بزرگتر از استقلال نیست
بیانیه شانگهای رویکردی بی‌سابقه در حمایت از ایران دارد
گزارش وال‌استریت ژورنال از حملات ایران به شناورهای آمریکا
گرانی دارو و مکمل‌های بارداری
اقدام اخیر دولت نقض تفکیک قوا و سوء‌استفاده از شرایط کنونی مجلس است
 شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
با توافق یا بدون توافق، کشورهای همسو با تحریم‌های آمریکا حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
نفت برنت ۱۰۰ دلاری شد
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top