تاریخ انتشار: شنبه 1400/06/13 - 05:14
کد خبر: 406598

بررسی مشکلات عمده دانشجویان در سیستم آموزشی دانشگاه‌ها

یک مشاور تحصیلی درباره مشکلات عمده دانشجویان در سیستم آموزشی دانشگاه های کشور توضیح داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، منصور رخشان مشاور تحصیلی و کنکور، با اشاره به مشکلات عمده دانشجویان در سیستم آموزشی دانشگاه های کشور، اظهار کرد: سه مشکل اساسی در دانشگاه های کشور وجود دارد، اول، نبود ارتباط بین دانشگاه و سیستم شغلی است. به طور مثال در آلمان در رشته های فنی، مهندسی و علوم پایه، تمام شرکت های بزرگ موظف هستند که در دانشگاه ها مراکز تحقیق و توسعه را به وجود آورند و به نوعی کمک کنند تا دانشجویان هنگام تحصیل بخش هایی از مشکلات مربوط به صنعت را به صورت آکادمیک حل کنند.

او افزود: از بین این دانشجویان، افرادی که توانمندی این را دارند که در بخش‌های مختلف کشور کار کنند، شناسایی و جذب آن سیستم می‌کنند، اما در دانشگاه های ما این امر وجود ندارد که در قدم اول باید این مشکل حل شود.

این مشاور تحصیلی با اشاره به مشکل دوم گفت: در دانشگاه به جای تربیت نیروی متخصص، فردی تربیت می‌کنیم  که تنها تئوری بلد است، دانشگاه های کشور باید سیستمی به روز و در جهت یادگیری تخصصی بوده و نمره محور نباشد.

رخشان با اشاره به اینکه دانشجو باید جوینده دانش باشد به گونه ای که نه تنها تئوری حفظ و نمره کسب کند، بیان کرد: دانشجویان ما بیشتر مدرک گرا هستند تا تخصص محور تحصیل کنند.

او با اشاره به  مشکل سوم در دانشگاه های کشور بیان کرد: در کشور ما فقط به سواد دانشگاهی و علمی توجه می شود، در حالی که دانشجو باید سواد ارتباطی و سواد رسانه ای داشته باشد.

او با اشاره به اینکه باید تعاریف جدید سواد در درس های مهارت های زندگی را وارد دانشگاه ها کنیم، گفت: سازمان ملل در دهه دوم قرن ۲۱، بازهم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد. در این تعریف سوم کلاً ماهیت سواد تغییر یافت. مهارت‌هایی اعلام شد که داشتن این توانایی‌ها و مهارت‌ها مصداق باسواد بودن قرار گرفت؛ بدین ترتیب شخصی که در یک‌ رشته دانشگاهی موفق به دریافت مدرک دکترا می‌شود، حدود ۵ درصد باسواد است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top