تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/06/21 - 19:21
کد خبر: 407539

زلفی‌گل: دوران زندگی دانشجویی جزو ماندگارترین دوران است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دوران دانشجویی عرصه کسب تجارب ارزشمند برای آینده است، اظهار داشت: این دوران، عرصه هم‌افزایی فرهنگی و اجتماعی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، دومین همایش ملی زندگی دانشجویی با تاکید بر فراغت، تاب‌آوری و سلامت به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا و با همکاری سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

محمدعلی زلفی‌گل که به صورت برخط در این همایش شرکت کرده بود، با اشاره به اهمیت و ویژگی‌های خاص زندگی دانشجویی، گفت: زندگی دانشجویی جز و بهترین عرصه‌های زندگی انسان است که فرصت آشنایی با فرهنگ‌ها، آداب و رسوم و تعامل با قومیت‌های مختلف است. در این دوران مدارای فرهنگی در شخصیت اجتماعی دانشجویان شکل می‌گیرد و دانشجویان زندگی سالم، قانون‌مدار و بر اساس نظم و تعامل را یاد می‌گیرند.

وی ادامه داد: اینکه دانشجویان در دوران زندگی دانشجویی با کار و روحیه تیمی آشنا می‌شوند، تجربه گرانبهایی است. دانشجویان در این دوران با عضویت در انجمن‌های علمی، کانون‌های صنفی و تشکل‌های سیاسی مختلف، با کسب تجربیات ارزشمند، علایق خود را کشف می‌کنند و به دلیل روحیه آرمان‌گرایی و مطالبه گری که دارند، نظارت عمومی بر سیستم حکمرانی اعمال خواهند کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: در کلاس‌های درس دانشگاه‌ها انسان‌های بزرگی رشد می‌کنند، دانشمندان، اندیشمندان، مدیران و مسئولان و آینده‌سازان کشورمان هستند که آموزش می‌بینند و باید برای شکل‌گیری شخصیت آنان تمام همت و تلاش خود را به کار گیریم.

زلفی‌گل با تاکید بر توسعه مراکز مشاوره برای ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های اجتماعی، تحصیلی، خانوادگی، گفت: با گسترش فضای مجازی، زندگی بشر تغییر یافته است و با مشاوره‌های درست و راهنمایی دانشجویان آنان از آسیب‌های این فضا دور می‌مانند.

وی تاکید کرد: دوران زندگی دانشجویی جز و ماندگارترین دوران است که تجارب به دست‌آمده در این دوران بسیار ارزشمند است و این تجارب ارزشمند برای آینده دانشجویان حائز اهمیت خواهد بود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پایان خطاب به دانشجویان گفت: مطالعه تاریخ زندگی گذشتگان، بهترین و راحت‌ترین راه برای کسب تجربه و دانش‌افزایی است و باید با علم و عقل که دو عامل مهم دانایی است، توانایی‌ها را تقویت کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top