تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/07/06 - 11:31
کد خبر: 409149

سیاست‌های اجرایی سازی مصوبات کنکور بررسی می‌شود

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی سیاست‌های اجرایی سازی مصوبات کنکور در جلسه امروز ستاد نقشه جامع علمی کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سعید رضا عاملی  درباره آخرین وضعیت ساماندهی کنکور گفت: در جلسه امروز (سه شنبه هفتم مهرماه) ستاد نقشه جامع علمی کشور سیاست‌های اجرایی سازی مصوبات کنکور بحث و بررسی می‌شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: طرح ساماندهی نظام سنجش و پذیرش کنکور در مقطع کارشناسی در مجموع دارای ۱۳ ماده است که ۶ ماده اصلی آن، تصویب شده است، این مصوبات قرار است از سال ۱۴۰۲ اجرایی شود و به طور قطعی در کنکورهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اعمال نخواهند شد.

برخی از این مصوبات به شرح زیر است:

بر اساس یکی از مصوبه‌ها، در آزمون سراسری سهم آموزش و پرورش به لحاظ سابقه تحصیلی ۶۰ درصد و سهم کنکور سراسری ۴۰ درصد خواهد بود. همچنین مصوب شده است که کنکور سراسری مختص دروس تخصصی باشد و دروس عمومی به بخش سوابق تحصیلی منتقل شود و سوابق تحصیلی مبنای ارزیابی نهایی باشد.

بر اساس مصوبه دیگر، آزمون سنجش (کنکور) دو بار در سال برگزار خواهد شد تا فشار و اضطراب از روی دانش آموزان برداشته شود. بر اساس مصوبه بعدی، مقرر شد نتایج آزمونی که دانش آموزان در آن شرکت می‌کنند تا دو سال اعتبار داشته باشد و دانش آموزان بتوانند از نتایج آن تا دو سال استفاده کنند.

همچنین مصوبه دیگر کنکور درباره پذیرش بود که بر اساس آن دانشگاه‌های کشور می‌توانند یک حد نصاب برای معدل بگذارند و بر اساس آن مشخص کنند که تا چه معدلی را پذیرش می‌کنند و اگر معدل داوطلب از میزان مشخص پایین‌تر باشد این اختیار به دانشگاه‌ها داده می‌شود که داوطلب را پذیرش نکنند.

طرح دیگر ساماندهی سنجش و پذیرش دانشجو، تخصیص ۳۰ درصد ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی از فارغ‌التحصیلان دوره لیسانس بود که برای بررسی بیشتر از دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی خارج شده و مصوب نشد.

همچنین درباره ماده مربوط به سهمیه‌ها نیز مقرر شد، سیاستگذاری سهمیه‌های کنکور ظرف ۶ ماه با تعامل با شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی تدوین شود. چون تعدادی از این سهمیه‌ها توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصویب شده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top