تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/07/13 - 10:29
کد خبر: 409939

شورای تعاملی «دانشگاه و دانشجو» در دانشگاه آزاد تشکیل می‌شود

جهان بین افزود: این شورا اما اشکالی هم دارد و آن این است که شورای صنفی بیشتر از جنس مطالبه گری است و فرد با واقعیت‌های اداره دانشگاه آشنا و درگیر نمی‌شود. ما به ذهنمان رسید که هم نقطه قوت یعنی انتخابات را حفظ کنیم و هم نقطه ضعف را رفع کنیم؛ به این معنا که شورایی تشکیل شود که هم مسئولان دانشگاه در آن حضور داشته باشند و هم منتخبین دانشجویان.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فرزاد جهان بین با اشاره به تشکیل شورای تعامل دانشگاه و دانشجو به جای شورای صنفی گفت: دانشگاه محلی برای تربیت اجتماعی و آمادگی برای ورود به عرصه کنش‌های واقعی است. لذا یکی از طرح‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی از مدت‌ها قبل راه اندازی این شورای تعاملی بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد ادامه داد: دانشگاه‌های زیر مجموعه وزارت علوم و بهداشت شورای صنفی دارند که با نقاط قوت و ضعفی همراه است. نقاط قوت شورای صنفی این است که نمایندگان آن بر اساس انتخابات انتخاب می‌شوند و دانشجو پروسه انتخابات، رای دادن و انتخاب کردن را تجربه می‌کند؛ از سوی دیگر افرادی که انتخاب می‌شوند یاد می‌گیرند که چگونه نسبت به رایی که به آنها داده شده متعهد باشند و در واقع مسئولیت پذیری را در این مسیر به خوبی آموزش می‌بینند.

جهان بین افزود: این شورا اما اشکالی هم دارد و آن این است که شورای صنفی بیشتر از جنس مطالبه گری است و فرد با واقعیت‌های اداره دانشگاه آشنا و درگیر نمی‌شود. ما به ذهنمان رسید که هم نقطه قوت یعنی انتخابات را حفظ کنیم و هم نقطه ضعف را رفع کنیم؛ به این معنا که شورایی تشکیل شود که هم مسئولان دانشگاه در آن حضور داشته باشند و هم منتخبین دانشجویان.

این مقام مسئول دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: در این شورای تعاملی، دانشجویان منتخب پیشنهادات و نظرات دانشجویان را به جمع منتقل می‌کنند و هم در جریان پیچیدگی‌های اداره دانشگاه قرار می‌گیرند و به نوعی هم مسئولان از ظرفیت فکری و مطالبه گری استفاده می‌کنند و هم تربیت اجتماعی دانشجویان شکل می‌گیرد.

وی به ترکیب این شورا اشاره کرد و افزود: هم در سازمان مرکزی، هم در استان و واحدها معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون آموزشی، مدیر دانشجویی، ۳ تا ۷ نفر از دانشجویان که بر مبنای جمعیت دانشجویی و انتخابات حضور پیدا می‌کنند و همچنین ۲ تا ۴ نفر از اعضای هیات علمی واحد به پیشنهاد گروه آموزشی در این شورا حضور دارند.

جهان بین ادامه داد: بنده از ابتدای مدیریتم در معاونت این طرح را پیگیری کردم و در نهایت چند روز گذشته در هیات رئیسه به تصویب رسید. البته این طرح در یکسال گذشته در ۴ استان یزد، خراسان رضوی، خوزستان و اصفهان به صورت آزمایشی اجرا شده است. ارزیابی‌های لازم انجام شد و گزارش آن را به هیات رئیسه ارائه دادیم و هیات رئیسه آن را مصوب کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد با اعلام اینکه شورای تعامل دانشگاه و دانشجو امسال در کلیه واحدهای دانشگاه آزاد تشکیل می‌شود، گفت: این شورا محملی برای درگیرکردن دانشجویان با مسائل صنفی و رفاهی و استفاده از نظرات آنها و در عین حال در جریان قرار گرفتن آنها از مسائل دانشگاه است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top