تاریخ انتشار: شنبه 1400/08/08 - 13:35
کد خبر: 412240

مهاجرت پزشکان چشم‌گیر نیست

رئیس کل سازمان نظام پزشکی درباره آخرین آمار مهاجرت پزشکان در کشور، اظهار کرد: این موضوع، چندان برجسته‌ نیست چرا که پیش از این‌ها نیز وجود داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی، درباره آخرین آمار مهاجرت پزشکان در کشور، اظهار کرد: این موضوع، چندان چشمگیر نیست چرا که پیش از این‌ها نیز وجود داشته و امروز به دلیل مشکلات جامعه بیشتر مورد توجه قرار گرفته است به طوری که در سال به طور میانگین ۳۰۰ نفر درخواست مدارک خود را دارند.

وی ادامه داد: این بدان معنا نیست تمامی این ۳۰۰ نفری که درخواست پرونده خود را می‌دهند مهاجرت می‌کنند، همین مقدار نیز نشانه مطلوبی برای ما نیست چرا که این افراد یک امیدی دارند که از کشور خارج شوند.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به وضعیت نامناسب کار برای پزشکان، خاطرنشان کرد: این پزشکان شرایط کار و فعالیت را برای خود مهیا نمی‌بینند و همین زنگ خطری برای ما مسئولان است که چرا سرمایه های ما که نخبه های پزشکی هستند نسبت به ادامه کار در کشور امید کمتری دارند.

وی با اشاره به خطر کاهش پزشک در کشور و برخی رشته‌های پزشکی، تصریح کرد: امسال ما ۱۸ جراح عروق می خواستیم که دو نفر ثبت نام کردند و از طریق تکمیل ظرفیت به ۵ نفر رسید. در رشته جراحی قلب نیز ظرفیت‌های ما تکمیل نمی شود و علت آن این است که پزشکان عمومی تمایلی برای ورود به این رشته‌ها تدارند چرا که شرایط را مناسب نمی بینند و از طرفی دیگر شرایط گذراندن دوران رزیدنتی با کمک هزینه‌هایی که به آن‌ها می‌دهیم غیرممکن است.

رئیس زاده با بیان برخی مشکلات رزیدنت‌ها در دوران تحصیل و خدمت، عنوان کرد:  یک رزیدنت متاهل که سی سال دارد و پزشک است چگونه می تواند با ماهیانه ۴ میلیون تومان زندگی خود را بگذراند و بدون دغدغه درخدمت آموزش و درمان در بیمارستان آموزشی باشد؟

وی به پیگیری‌های این سازمان برای بهبود وضعیت معیشت و کار دستیاران پزشکی اشاره کرد و گفت: ما پیگیریم تا دولت و مجلس شرایط کار رزیدنت‌ها را هموار کنند، در این باره با معاون اجرایی رئیس جمهور و معاون کل سازمان برنامه و وزیر بهداشت نیز صحبت کرده ایم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رئیس فدراسیون فوتبال پرتغال: بی‌صبرانه منتظر بازگشت رونالدو هستیم
پاری‌سن‌ژرمن به جمع بالانشینان رسید
مراسم سوگواری رهبر شهید امت و اساتید و دانشجویان شهید +عکس
مساجد، میزبان کلینیک‌های تخصصی سلامت می‌شود
دشمن واقعی مردم آمریکا هیات‌حاکمه جنگ‌طلب خودشان است
نخست وزیر پیشین قطر: برای برقراری روابطی روشن با ایران تلاش می کنیم
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر واریز شد
تقویت اقتصاد به استفاده از ظرفیت پتروشیمی گره خورده است
چند کشتی در سواحل امارات پیام ترک محل را دریافت کردند
جلسه استماع برنامه‌های وزیر پیشنهادی دفاع ۲۰ و ۲۲ مهر برگزار می‌شود
ادای احترام دوچرخه‌سواران ترکیه‌ای به شهدای میناب در تبریز +عکس
یمن: عربستان مسئول سلب امنیت و ثبات در باب‌ المندب است
هشدار امنیتی آمریکا و انگلیس به شهروندان خود در ریاض
پیگیری‌ها برای آغاز اعزام‌های عمره ادامه دارد
غربالگری سرطان پستان در کشور به ۲۳.۵ درصد رسید
رجب‌زاده سرمربی تیم فوتبال فجرسپاسی شد
پنتاگون آمار نظامیان کشته شده آمریکایی در تجاوز به ایران را افزایش داد
۷ مصدوم در پی طوفان شن در جاده قم گرمسار
چرا ایران خود را برنده جنگ با آمریکا می‌داند؟
انفجاری مهیب در فرودگاه ملک خالد در ریاض
حمایت وزارت بهداشت از خانواده‌ نظام سلامت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top