تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/23 - 10:18
کد خبر: 413797

به دنبال تغییر در سیستم آموزش و پرورش هستیم

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش با مسائلی رو به رو است که باید حل شود و شرط لازم است؛ رتبه بندی معلمان، تأمین نیرو، معیشت فرهنگیان از جمله مسائل مهم است که باید حل شود و اولویت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در نشست با اعضای کانون مدارس اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: یکی از آسیب‌شناسی‌های مهم در حوزه آموزش و پرورش این است که چرا تحول ایجاد نشده است؟

به دنبال تغییر در سیستم آموزش و پرورش هستیم

وی افزود: ما نیازمند نگاه متفاوتی به مسائل آموزش و پرورش هستیم خصوصاً اینکه در برهه خاصی از انقلاب قرار داریم و یک برهه ۴۰ ساله را سپری کرده‌ایم بنابراین باید به شکلی حرکت کنیم که در عین گرفتن جواب کوتاه مدت برای آینده هم تجربیات را باقی بگذاریم.

وی تصریح کرد: اما یکی از مشکلات وزرای سابق مواجهه با مسائل روزمره است که در مواجهه با آنها از ایده‌های تحولی بازماندند.

فیاضی عنوان کرد: رتبه بندی عادلانه‌ترین کاری است که مجلس در دستور کار دارد و باید به درستی اتفاق دهد و اگر اجرا شود نقطه تحول است.

وی بیان کرد: بعد از ابلاغ سند تحول به لحاظ زمینه قانونی و ریل گذاری متأسفانه آموزش و پرورش با ریل گذاری سال ۵۴ حرکت می‌کند و بدین ترتیب قلب یک دولت به تعبیر امام که آموزش و پرورش است با ساختارهای قدیمی کار می‌کند؛ پس ما نیازمند اصلاح ساختارها هستیم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تقریباً ۹۰ درصد قوانینی که ضمانت اجرایی داشته باشند به خوبی اجرا می‌شوند بنابراین در کنار قوانین باید ضمانت اجرای نیز وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در سند تحول آموزش و پرورش ما به جزئیات مشخص شده است که در هر کاری چطور باید ما مسیر و راه را طی کنیم و باید وظایف هر نهاد و دستگاهی مشخص باشد.

فیاضی با اشاره به اینکه ما می‌خواهیم تحول ایجاد شود گفت: ما خواستار تحول در آموزش و پرورش هستیم؛ بدین ترتیب روح تحولی که سند می‌گوید تنها در کلاس‌های درس تحقق پیدا می‌کند بنابراین باید به مدارس بازگردیم و تحول در مدارس باشد و بیشترین اختیارات باید در اختیار شورای مدارس باشد تا بتوانیم مطالبات داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر ۵۵۰ هزار کلاس داریم و اگر بخواهیم با محوریت تمرکز و مشارکت کار کنیم باید از همه ظرفیت آموزش و پرورش استفاده کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا محتاج تنگه و زمان؛ عجله ممنوع
«نیم‌شب» در میان تجمع مردمی میدان ولیعصر (عج) اکران می‌شود
بررسی طرح جدید کنکور با محوریت امتحان جامع ادامه دارد
اساتید نمونه کشوری و اساتید شهید جنگ‌های اخیر تجلیل شدند
نشانه‌های یک خطای محاسباتی/ وقتی مقاومت عامل جنگ معرفی می‌شود
تمهیدات سازمان سنجش برای تسریع در فرآیند اعلام نتایج آزمون‌ها
ستاد مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب تشکیل شد
دنیا به زودی طنین پیروزی ایران را خواهد شنید
مقاله و نوآوری جایگزین آزمون جامع دکتری
۵۰ درصد ذخایر دارویی در جنگ آزاد شد
تجاوز اشغالگران صهیونیست به سمت نبطیه
نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله
افزایش نگرانی‌ها در اردوی تیم ملی ایران
افشاگری درباره ۱۲۰ آزمایشگاه بیولوژیکی آمریکا در سراسر جهان
جذب بانوان در دانشگاه علوم قضایی از سر گرفته شد
جزئیات جدید از یک مرگ مشکوک در حوالی اردوی تیم ملی فوتبال ایران
دانشگاه شریف جان می‌گیرد
ادامه ابهام در سهمیه‌های آسیایی
دفاع عجیب فیفا از صندلی‌های خالی جام جهانی
ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید آغاز شد
هشدار درباره شب‌بیداری‌های کنکوری
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top