تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/09/15 - 21:34
کد خبر: 416619

شیوه جدید اعزام به اعتاب مقدسه

جلسه شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت مدیرکل دفتربرنامه ریزی، پذیرش و اعزام زائران عتبات عالیات این سازمان از استقبال از شیوه جدید اعزام زائران به اعتاب مقدسه در عراق خبر داد.

	 شیوه جدید اعزام به اعتاب مقدسه

در این نشست که امروز به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت تشکیل شد، حمید رضا محمدی افزود: با پررنگ‌تر شدن نقش دفاتر زیارتی در سفر مشتاقان زیارت عتبات، تعداد زائران نسبت به شروع اعزام‌ها افزایش یافته و انتظارمی رود با ارائه بسته‌های متنوع زیارتی و فعال شدن دفاتر در استان‌های مختلف تعداد کاروان‌ها بیشتر شود.

وی همچنین از جلسات برگزار شده برای بررسی موضوع لغو روادید سفر به عراق گزارش مشروحی ارائه کرد و حجت الاسلام والمسلمین نواب از معاونت عتبات سازمان حج و زیارت خواست متناسب با محورهای گزارش ارائه شده برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تصریح کرد: سازمان حج و زیارت در ریل گذاری جدید با دقت و تدبیر عمل کند و تمهیدات لازم را در هدایت دفاتر زیارتی بکار گیرد و زمان تصفیه حساب‌های ارزی را کوتاه کند.

در ادامه این جلسه، رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه بررسی عملیاتی و شناسایی نقاط ضعف و قوت شیوه جدید اعزام به عتبات در دستورکار قرار گرفته است، اظهار داشت: موضوع اعزام زمینی زائران به عراق نیز از طریق سفارت کشورمان در بغداد در حال پیگیری است.

علی رضا رشیدیان توجه به برنامه‌های فرهنگی را در سفرهای زیارتی بسیار مهم دانست و تصریح کرد: پیوست فرهنگی بسته‌های زیارتی هسته محوری اعزام‌ها محسوب می‌گردد و با هماهنگی معاونت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری برای ارائه هرچه بهتر این خدمات اقدام می‌شود تا زائران حداکثر بهره معنوی را از سفرهای زیارتی ببرند.

این گزارش حاکیست، این جلسه با گزارش اکبر رضایی معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در خصوص وضعیت شیوع کرونا و آخرین تصمیمات عربستان در مورد فهرست واکسن‌های مورد تأیید برای ورود به این کشور و اعزام زائران به عمره از کشورهای اردن، عراق و مصر ادامه یافت.

وی افزود: برنامه‌های مقدماتی برای حج تمتع آینده نیز در سازمان حج و زیارت آغاز و امور اجرایی و آموزش کارگزاران در دستور کار قرار گرفته است هرچند که تاکنون قرینه و نشانه‌ای از طرف عربستان در خصوص حج آینده دریافت نشده است.

برپایه این گزارش، در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نواب در سخنانی فرارسیدن سالروز میلاد فرخنده حضرت زینب (س) را تبریک گفت و با استناد به آیات قرآن و احادیث درباره اهمیت تعقل و تفکر سخن گفت.

وی نمونه‌هایی از برخوردهای عقیله بنی هاشم در واقعه عاشورا و پس از آن را یادآور شد و گفت: آنچه موجب شد تا راه امام حسین (ع) پایدار بماند و بنی امیه و بنی عباس نتوانند نهضت حسینی و آثار خون سیدالشهداء را از بین ببرند رفتار توأم با تدبرو تعقل حضرت زینب (س) بود.

وی افزود: تعقل و تفکر با هم ارتباط دارند و به آرامش فکری، رفتاری و ادب در انسان منجر می‌شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آیین بدرقه کاروان امداد و نجات اربعین حسینی (ع) +عکس
بهروزآذر: شکاف جنسیتی در انتخاب رشته‌ها قابل توجه است
شنیده شدن صدای انفجار در غرب شیراز
ابهام در فروش بلیت قطار اربعین
نشست رونمایی سالنامه آماری زنان و خانواده برگزار شد
دیپلماسی هم‌سو با نیروهای مسلح است
صرفه‌جویی مردم پایداری برق در مناطق جنوبی را ممکن کرد
شادمانی اسپانیا شادمانی ایران است
امتحانات نهایی ۳۰ تیر در سراسر کشور به جز هرمزگان برگزار می شود
هدف قرار گرفتن یک کشتی نزدیک عمان
نحوست تل آویو، دامن تیم ملی آرژانتین را گرفت
قلعه‌نویی با تیم ملی قرارداد ندارد
تصویر روی جلد the week درباره بن بست آمریکا مقابل ایران+ عکس
مهاجم تیم ملی در آستانه جدایی از تراکتور
حضور حضرت رقیه در کربلا نماد مظلومیت و حقانیت قیام اباعبدالله (ع) بود
تنگه هرمز از کنترل ایران خارج نخواهد شد
ثبت اعلام آمادگی حج ۱۴۰۶ برای اولویت‌های جدید آغاز شد
از پدافند تبریز تا انهدام زیرساخت‌ آمریکا
صدور بیمه زائران با قیمت ثابت و یکسان
تأیید سنتکام: ۲ کشته و دهها زخمی در حملات موشکی ایران به اردن/ منهدم شدن چندین بالگرد بلکهاوک در اردن و کویت
بزرگداشت رهبر شهید به همت دانشگاهیان و جامعه علمی
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top