تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/07 - 13:56
کد خبر: 419002

واکنش خداداد به ماجرای جنجالی کنعانی‌زادگان

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت:کنعانی‌زادگان بازیکنی است که طی چند سال گذشته از نظر فوتبالی واقعا پیشرفت چشمگیری داشته و شاید اشتباه کرده باشد اما نباید او را نابود کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، خداداد عزیزی در خصوص اینکه شایعه شده بود به وی پیشنهاد سرمربیگری تیم فوتبال پدیده ارائه شده است، اظهار داشت: نه اینگونه نیست.من ۲۰ روز به این باشگاه رفتم و بلافاصله قید همکاری را زدم. اصلا نمی‌دانم چرا مدیران این باشگاه تیمداری می‌کنند. این باشگاه از نظر مالی ضعیف است، از استادیوم امام رضا گرفته تا همه کسانی که با این باشگاه در ارتباط هستند از وضعیت پدیده می‌نالند.

وی در خصوص حواشی که از روز گذشته برای محمد حسین کنعانی‌زادگان به وجود آمده است گفت:به نظرم باید به این موضوع واقع بینانه نگاه کرد. کسی که چنین کاری کرده و صدای بازیکن تیم ملی را بیرون داده حتما نیتی داشته است. این کار بسیار زشت بود و اصلا نباید در جامعه ما باب شود.

بازیکن اسبق تیم ملی فوتبال تصریح کرد: بعید می‌دانم اقدامی که صورت گرفته قانونی باشد.حریم خصوصی افراد مهمترین مساله است و اصلا نباید وارد آن شد. اگر کسی چنین کاری انجام می‌دهد باید با او به صورت قانونی برخورد شود چون آبروی افراد را نشانه رفته است.کنعانی‌زادگان بازیکنی است که طی چند سال گذشته از نظر فوتبالی واقعا پیشرفت چشمگیری داشته و شاید اشتباه کرده اما نباید او را نابود کرد.

عزیزی به فاطر تصریح کرد: در اینکه این بازیکن دچار اشتباه شده و نباید در قالب بازیکن تیم ملی و یک فرد سلبریتی اشتباه کند شکی وجود ندارد اما باید قبول کرد که در ورزش ما به خصوص در مورد افرادی که زود رشد می‌کنند فرهنگ سازی صورت نگرفته است. یکی باید بازیکن تیم ملی را از رده نوجوانان توجیه کند که حواسش باشد هر نوع رفتاری انجام ندهد.

وی خاطرنشان کرد: وقتی چنین فیلمی منتشر می‌شود یا صدایی بیرون می‌آید اول باید به کار غلطی که برای ورود به حریم شخصی افراد صورت گرفته فکر کرد. این کار اصلا نباید در جامعه باب شود.از طرف دیگر خود فردی که گرفتار این موضوع شده قطعا به کار اشتباه خود فکر کرده و ذهنش درگیر است. روی صحبتم با مردم است، بیاید همگی با هم به فکر آبروی افراد باشیم ولو اینکه او اشتباه کرده باشد. من تاکید می‌کنم همین که از کنعانی‌زادگان چنین فایلی بیرون آمده یعنی او دچار اشتباه شده ولی فراموش نکنید او هم یک انسان است اما باید مراقبت کند که کاری انجام ندهد که برایش دردسر شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
همبستگی اجتماعی در بزرگترین اجتماع جهان
اطاعت از رهبری، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است
۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند
دو پایگاه مهم آمریکا در کویت، آماج حملات پهپادهای ارتش قرار گرفت
چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
ترامپ خطرناک تر از سلاح کشتار جمعی است
خلأ قانونی برگزاری جلسات مجازی مجلس برطرف شد
چرا دلار با تشدید تنش‌های سیاسی گران شد؟
نیروهای مسلح به هرگونه وحشی‌گری پاسخی ویرانگر خواهند داد
سربازان آمریکایی حتی یک ثانیه را هم برای فرار از دست ندهند
رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ۹ در اهواز
چند هدف تیم ملی والیبال ایران برابر ترکیه
چگونه با چند اقدام ساده مانع خاموشی در جنوب شویم؟
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
جزئیات بیمه‌نامه زائرین اربعین را اعلام کرد
افشای جزئیات حملات کوبنده ایران
آثار اقتصادی تجمعات شبانه مردمی
درخشش تیم ملی المپیاد زیست‌شناسی ایران در لیتوانی
دور زدن تنگه هرمز عملی نیست؛ آمریکا موفق نشده است
ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین حد طی ۴۳ سال رسید
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
پرونده آزمون ارشد ۱۴۰۵ بسته شد
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top