تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/11/04 - 17:20
کد خبر: 421992

شیطنت زنیت برای اعزام آزمون به ایران؟

سرپرست تیم ملی فوتبال ایران گفت: مدیران باشگاه زنیت اعلام کردند تست کرونای سردار آزمون دو روز پیش مثبت بوده است و باید منتظر جواب تست امروز او باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ مجتبی خورشیدی سرپرست تیم ملی فوتبال ایران آخرین وضعیت بازیکنان کرونایی در تیم ملی را تشریح کرد.

شیطنت زنیت برای اعزام آزمون به ایران؟

وی درباره اینکه چه کسی جانشین سردار آزمون می‌شود؟ گفت: منتظر نظر اسکوچیچ هستیم.

سرپرست تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به رایزنی‌های فدراسیون با باشگاه زنیت بر سر سردار آزمون اظهار کرد: سرپرست تیم زنیت یک فایل صوتی گذاشت و -سردار- برایمان این فایل را فرستاد. او متذکر شده بود "دو روز پیش تست کرونا دادی که مثبت شدی و باید منتظر جواب تست امروزت باشیم و ببینیم چه می‌شود". اگر جواب تست امروز منفی باشد، سردار باید در اختیار تیم باشد.

خورشیدی ادامه داد: باشگاه زنیت در مورد مصدومیت آزمون هم نگران بود که اگر به ایران بیاید، مصدومیتش تشدید نشود. سردار گفته زیر گروه پزشکی فدراسیون هستم و کار درمانی را انجام می‌دهم. منتظر جواب تست کرونا هستیم.

وی در خصوص اینکه آیا اظهارات مسئولان تیم زنیت شیطنتی برای رها نکردن مهاجم تیم ملی ایران نیست؟ گفت: ما به خود زنیت نامه زدیم. از دیشب دو، سه ایمیل زدیم. امروز هم برای فیفا نامه زدیم. نسبت به اینکه در فیفادی بازیکنی در اختیار تیم ملی نباشد، کوتاه نمی آییم. فایل صوتی که سرپرست زنیت ارسال کرده بود حاکی است که باید جواب تست پی. سی. آر بیاید و بعد سردار کارش را انجام بدهد.

سرپرست تیم ملی فوتبال ایران که با شبکه خبر گفتگو می‌کرد، یادآور شد: برای سفر آزمون به ایران از امارات بلیت گرفته بودیم که این بلیت سوخت. اگر تست او منفی شد دوباره بلیت می‌گیریم که بیاید. اگر امروز تست بدهد و جواب نگیریم در روزهای بعد به محض اینکه منفی شود در خدمت سردار خواهیم بود.

خورشیدی در پایان با بیان اینکه لژیونرهای شاغل در لیگ قطر به اردوی تیم ملی اضافه شده‌اند، گفت: سایر بازیکنان هم امشب می آیند و بعد از آنکه جواب تستشان منفی شد، به تیم اضافه می‌شوند.

تیم ملی فوتبال ایران در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر روزهای هفتم و دوازدهم بهمن به ترتیب در ورزشگاه آزادی میزبان تیم‌های عراق و امارات است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نشست وزیر امورخارجه با سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی و بین‌المللی
نقش کودکان شهید میناب با لباس تیم ملی بر دیوارنگاره میدان راه‌آهن
وزیر نیرو: تأمین برق صنایع در اولویت است
وصیت حاج‌قاسم روی دیوارنگاره انقلاب نقش بست
برافراشته شدن پرچم عزا در حرم علوی +عکس
بازیکنان تیم ملی دیگر حق اشتباه ندارند
فراخوان دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ارزیابی اختراعات
آیا مهدی طارمی هم به سرنوشت مهدی ترابی گرفتار شده است؟
مراسم نخستین سالگرد شهید فریدون عباسی برگزار شد
دانشگاه شهید بهشتی ترم تابستان ۱۴۰۵ را برگزار نمی‌کند
ونس: رویکردمان را در قبال ایران تغییر خواهیم داد
ترامپ: متن توافق با ایران در یک جلسه رسمی منتشر می‌شود
کامالا هریس: جنگ ترامپ علیه ایران یک جنگ انتخابی بود
دانشمندان هسته‌ای با وجود محدودیت و ترور به بالاترین سطوح علمی رسیدند
وزیر اقتصاد: رقم کالابرگ دهک‌های پایین افزایش می‌یابد
اطلاعیه شماره ۴ ستاد تشییع امام شهید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای
دوران پساجنگ نیازمند حکمرانی جدی‌تر در حوزه زنان و خانواده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
 «باید برخاست»، شعار محوری و «مشت گره‌کرده»، نشان رسمی مراسم «بدرقه آقای شهید ایران»
خودروی سردار آزمون در کرمان توقیف شد
استقبال پاپ از تفاهم میان ایران و آمریکا برای پایان‌دادن به جنگ
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top