تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/11/26 - 18:25
کد خبر: 424370

رقابت ۲۱ فیلم برای اکران عید

رقابت ۲۱ فیلم برای اکران عید

پیش‌بینی می‌شود اکران عید ۱۴۰۱ یک جهش دیگر در گیشه سینمای پس از کرونا باشد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سینمادیلی، با نزدیک شدن به آخرین ماه سال ۱۴۰۰ رقابت برای اکران نوروزی بین فیلم‌های مختلف آغاز شده. سینماداران که دو سال سخت را در بحران کرونا پشت سر گذاشته‌اند با اکران نیمه دوم امسال به بازگشت مخاطبان به سالن‌ها امیدوار هستند و پیش‌بینی می‌شود اکران عید ۱۴۰۱ یک جهش دیگر در گیشه سینمای پس از کرونا باشد.

همین مساله باعث شده تولیدات مطرح سه سال گذشته حالا برای این اکران رقابت‌شان را آغاز کنند. نام‌هایی که حالا با آغاز دولت جدید علاوه برای شورای پروانه نمایش باید از سد شورای سه نفره هم بگذرند. امروز در جلسه شورای صنفی نمایش دفاتر پخش مختلف گزینه‌های اکران نوروزی شان را ارائه دادند.

فیلمیران پنج فیلم «روز صفر» ، «لامینور»، «مجبوریم» «آهنگ دو نفره» و «ملاقات با جادوگر» را ارائه داده. خانه فیلم «علف‌زار» و «دوزیست» را به عنوان گزینه‌های اکران نوروزی‌اش معرفی کرده. شایسته‌فیلم «مرد بازنده»، «شیشلیک» و «ملاقات خصوصی» را وارد رقابت اکران عید کرده، حوزه هنری «شادروان» و «موقعیت مهدی» و بانو فیلم هم کمدی «سگ بند» را برای این اکران معرفی کرده است.

در کنار این جمع دفاتر پخش دیگر هم فیلم‌هایی چون «قدغن»، «سوسن خانم کوید۱۹»، «گل بخودی»، «باباسیبیلو»، «والدین امانتی»، «من می‌ترسم»، «ورود و خروج ممنوع» و «پسران دریا» را به شورای صنفی نمایش ارائه داده‌اند تا بیست و یک فیلم برای یک اکران احتمالا هفت فیلمه رقابت کنند. اکرانی که باید دید فیلم‌هایش تا چه حد مطابق میل سینماداران و پخش‌کننده‌ها چیده می‌شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top