تاریخ انتشار: جمعه 1400/11/29 - 12:46
کد خبر: 424602

پژمان جمشیدی با پانزده میلیون مخاطب در هفت سال

پژمان جمشیدی با پانزده میلیون مخاطب در هفت سال

بررسی گیشه فیلم‌های پژمان جمشیدی در هفت سال ورود به حرفه بازیگری.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از سینمادیلی، داشتن چهار فیلم با بیش از دو میلیون مخاطب آماری است که تا همین جا پژمان جمشیدی را تبدیل به یکی از پول‌سازترین بازیگران سینمای ایران در دهه نود می‌کند.

پژمان جمشیدی سال ۹۲ بعد از سریال «پژمان» جلوی دوربین فیلم «آتش‌بس۲» تهمینه میلانی رفت. فیلمی که با ۸۷۰ هزار مخاطب گیشه نسبتا خوبی داشت. دومین قدم او در سینما با «پنجاه کیلو آلبالو» بود فیلمی با بیش از دو میلیون مخاطب که همچنان جزو سه فیلم پرمخاطب این بازیگر است و اگر اکرانش ادامه پیدا می‌کرد احتمالا به آمار بالاتری هم می‌‌رسید.

پژمان جمشیدی در ادامه اولین نقش اصلی‌اش را در «خوب بد جلف» بازی کرد که تبدیل به دومین فیلم او با بیش از دو میلیون مخاطب شد. «لونه زنبور» و «تگزاس» دو کمدی پول‌ساز بعدی جمشیدی در گیشه بودند در این میان چند اثر ناموفق در جذب مخاطب مثل «سوتفاهم»، «هزارتو» و «آذر» هم دیده می‌شوند.

پژمان جمشیدی با «تگزاس۲» با دو میلیون و چهارصد هزار مخاطب پرمخاطب‌ترین فیلم کارنامه‌اش را ثبت کرد اما در ادامه فیلم‌هایش با وجود اینکه موفقیت‌ آثار قبلی‌اش را در گیشه تکرار نکردند اما قدمی در جهت تثبیت او به عنوان بازیگری با توان بازی در نقش‌های متفاوت بودند.

«دینامیت» و فروش ۵۲ میلیاردی اش اما بازگشت پژمان جمشیدی به عنوان یک بازیگر پول‌ساز است. شانزده فیلم اکران شده پژمان جمشیدی در مجموع ۱۵ میلیون مخاطب داشته و میانگین ۹۵۰ هزار تماشاگر آمار بالایی از جذب مخاطب برای بازیگری است که می‌توان روی فروش بالای تک تک فیلم‌هایش امیدوار بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عذر بدتر از گناه وزارت علوم برای یک برنامه مبتذل
قرارگاه فرمانده آمریکایی و آشیانه پهپادی علی‌السالم به آتش کشیده شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: دشمن منتظر پاسخی سخت و کوبنده باشد
مهاجرانی: رد جنایت آمریکا در میناب و سیریک آشکار است
آخرین جزئیات از برخورد خودرو به تجمع مردمی در بولوار وکیل‌آباد مشهد
صنعا: در کنار ایران می‌ایستیم؛ آمریکا مسئول پیامدهای تنش‌آفرینی است
بقایی: هر روز بر سیاهه جنایات آمریکا علیه مردم ایران افزوده می‌شود
رئیس جمهور وارد تهران شد
جشنی که به سوگ نشست، سند دیگری از جنایت‌های ضد انسانی آمریکا است
جهش قیمت نفت و گاز در پی تنش‌های نظامی در تنگه هرمز
انفجارهای شدید در اربیل و سلیمانیه درپی حملات موشکی و پهپادی ایران
وزیر خزانه‌داری آمریکا: فشار اقتصادی علیه ایران را تشدید می‌کنیم
سنتکام: موجی از حملات علیه ایران را به پایان رساندیم
دشمن تروریست آمریکایی اهواز و آغاجاری را هدف حمله قرار داد
فعال شدن پدافند هوایی کویت؛ شنیده شدن صدای آژیر در بحرین
رسانه‌های عبری: موشک ایران مستقیم به پایگاه آمریکا در اردن اصابت کرد
افزایش شمار شهدای حمله آمریکا به مراسم عروسی در سیریک به ۴ نفر
بقایی: عادی‌سازی قانون‌شکنی بزرگترین تهدید برای صلح است
عارف: شاهد عملیات روانی با هدف اثرگذاری بر بازار هستیم
تصاویر پیکر کودک شهید حمله آمریکا به سیریک
تصاویر پیکر کودک شهید حمله آمریکا به سیریک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top