تاریخ انتشار: شنبه 1400/12/21 - 12:14
کد خبر: 426808

آموزش غیرحضوری کلاس‌های دانشگاه‌ها تخلف است

آموزش غیرحضوری کلاس‌های دانشگاه‌ها تخلف است

دکتر عباس شیراوژن سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا امروز ۲۱ اسفندماه ۱۴۰۰ با اعلام آخرین مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا یادآور شد: «با توجه به ضرورت تسریع در حضوری شدن آموزش مدارس و دانشگاه ها، آموزش غیرحضوری در شرایط فعلی تخلف است.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، پیش از این علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم چهارشنبه ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰ در نشست هم‌اندیشی رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی اظهار داشت: با توجه به اپیدمی سویه امیکرون وقفه جدی در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد که امیدواریم در سال آتی کلاس‌های دانشگاه‌ها را به صورت حضوری برگزار کنیم.

آموزش غیرحضوری کلاس‌های دانشگاه‌ها تخلف است

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی در دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای باشد که امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار شود؛ در این راستا می‌توان بازه امتحانات را طولانی کنیم و یا به با بهره‌مندی از امکانات سایر دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور و مؤسسات دیگر هماهنگی انجام گیرد که دانشجویان غیر بومی در نزدیک ترین محل زندگی امتحان دهند.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها همواره مورد تأکید وزیر علوم بوده است اظهار داشت: باید برای این موضوع برنامه داشته باشیم تا شاهد حضور همه اعضای هیئت علمی در دانشگاه‌ها باشیم.

وی در خصوص کلاس‌های عملی و برگزاری کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: مقرر شده بخش عمده‌ای از این کارگاه‌ها و کلاس‌ها را به صورت حضوری در این ترم برگزار کنیم. البته می‌توان این امر را به صورت فشرده نیز برگزار کرد.

در این میان دانشگاه های مختلف نیز به مرور برنامه آموزش حضوری خود را در بعد از تعطیلات نوروزی سال ۱۴۰۱ اعلام کرده اند و بازگشایی به ترتیب اولویت ها در حال انجام است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم استعفای معلمان کذب است
فراهم شدن فرصت دوباره برای بازماندگان آزمون گواهینامه تخصصی پزشکی ۱۴۰۵
پیام تبریک وزیر آموزش و پرورش به تیم المپیاد نجوم
فرمول رتبه‌های تک‌رقمی کنکور چیست؟
آیین‌نامه حمایت از بازگشت نخبگان خارج از کشور تصویب شد
درهم کوبیدن آرامکو با موشک و پهپاد؛ ضربات دردناک در راه است
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تمدید شد
قیمت کالاهای اساسی افزایش پیدا نکرده است
فیدان در نشست کمیته راهبردی توافق مکه شرکت می‌کند
ایران با تکیه بر سرمایه انسانی متعهد مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهد
استقلال متعلق به مردم است
راهنمای انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ و آزمون دانشجو-معلم منتشر شد
انتشار گزارش عفونت‌های حاد تنفسی در کشور
شرط التزام به ولایت فقیه از آیین‌نامه جذب اساتید حذف شد!
«خاطرات سفیر»؛ روایت یک دانشجو از آن سوی دانشگاه
پایتخت در انتظار بارش‌های ناگهانی
از سرگیری پروازهای نجف از فرودگاه مشهد
نابرابری چگونه به کلاس درس می‌رسد؟
هفته ملی کودک؛ کودکان فقط تماشاگر نیستند
خرید ماشین چری تیگو
مزایا و معایب آریزو ۵ توربو
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top