تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/01/23 - 10:43
کد خبر: 429457

بازید معاون فناوری وزارت علوم از مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی

بازید معاون فناوری وزارت علوم از مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از ساختمان شماره یک مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی از نزدیک در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراه، طالبی، مدیر کل سیاستگذاری، برنامه ریزی و توسعه فناوری و نوآوری و رضایی فر، مدیرکل امور پشتیبانی امور فناوری ضمن بازدید از ساختمان شماره یک مرکز رشد دانشگاه علامه طباطبائی از نزدیک در جریان فعالیت‌های این مرکز قرار گرفتند. در جریان این دیدار گفتگو‌هایی با مدیران شرکت‌های حاضر در این مرکز انجام شد و بخشی از محصولات و خدمات نوآورانه و فناورانه چند شتابدهنده، شرکت دانش بنیان و خلاق ارائه شد.


محمد نقی زاده، مدیر مراکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن معرفی شتابدهنده‌ها و شرکت‌های مستقر در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه، شکل فعالیت، میزان درآمدزایی و اشتغال‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق مستقر به بیان زمینه‌های قابل حمایت از طرف وزارت علوم در بحث‌های زیرساختی، تسهیل‌گری، پشتیبانی و رفع موانع شرکت‌های فعال این حوزه پرداخت.


معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با اظهار خشنودی از فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه علامه طباطبائی، با تاکید بر ضرورت اطلاع رسانی فعالیت‌های صورت گرفته در این دانشگاه در سطح کشور، بر امکان تاسیس پارک علم و فناوری دانشگاه علامه طباطبائی تاکید نمود.


دهقانی فیروزآبادی معاون پژوهشی دانشگاه نیز با اعلام اینکه این مراکز در تمامی بخش‌های دانشگاه در حال گسترش است، اظهار امیدواری کرد با حمایت‌های معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم و با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه علامه طباطبائی در آینده نزدیک شاهد دستاورد‌های بیشتری در حوزه نوآوری و کارآفرینی با محوریت علوم انسانی و اجتماعی باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top