تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/01/25 - 11:32
کد خبر: 429719

پیشنهاد وسوسه انگیز برای ملی پوش استقلال

پیشنهاد وسوسه انگیز برای ملی پوش استقلال

هافبک ملی پوش استقلال با یک پیشنهاد خوب قطری مواجه شده است و احتمال دارد در پایان فصل از این تیم جدا شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه خبرورزشی، تیم فوتبال استقلال که با ۵۶ امتیاز در صدر جدول قرار دارد و شانس اول قهرمانی به‌شمار می‌رود، بعد از حذف از رقابت‌های جام حذفی تمام تمرکز و انرژی خود را گذاشته است تا بعد از حدود یک‌دهه جام قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر را به‌خود اختصاص دهد، این درحالی است که فعلا  شاگردان فرهاد مجیدی با ۶ امتیاز اختلاف نسبت به پرسپولیس بدون باخت پیشتاز جدول رده‌بندی هستند و شانس اول قهرمانی.
در این میان و طبق شنیده‌ها استقلالی‌ها که تمرکزشان فعلا روی قهرمانی لیگ برتر است، تمدید قرارداد برخی بازیکنان خود را نیز در دستور کار دارند، هرچند در این زمینه هنوز اقدام خاصی صورت نگرفته و کادرفنی قصد دارد بعد از روشن شدن تکلیف این تیم در فصل‌جاری مقدمات این امر را کلید بزند.

درحالی در پایان فصل، ۶ بازیکن فعلی از جمع شاگردان مجیدی قراردادشان به‌پایان می‌رسد که برخی رسانه‌ها طی روزهای گذشته از به‌پایان رسیدن قرارداد ۷ بازیکن خبر داده بودند و این درحالی است که مهدی مهدی‌پور، ستاره خط میانی باشگاه استقلال نیز درحالی در این فهرست قرار گرفته بود که این بازیکن یک فصل دیگر با استقلال قرارداد دارد که البته یک‌سال آن مشروط است و مهدی‌پور می‌تواند با پرداخت مبلغی، رضایت نامه خود را بگیرد و از جمع استقلالی‌ها جدا شود.

وی که فصل گذشته به استقلال پیوست در فصل جاری عملکرد بسیار خوبی را از خود به‌نمایش گذاشت تا جایی که مزد تلاش و نمایش خوبش را با دعوت به اردوی تیم ملی گرفت و حتی فرصت همراهی این تیم را هم در دیدارهای پایانی مقدماتی جام‌جهانی پیدا کرد.

البته تکلیف این بازیکن برای ادامه همکاری با استقلال با توجه به قرارداد مشروطی که با این باشگاه دارد برای فصل آینده مشخص نیست؛ چراکه طبق شنیده‌ها از یکی از باشگاه‌های قطری پیشنهادات خوبی دریافت کرده که این موضوع باعث شده تداوم همکاری هافبک میانی استقلالی‌ها با این باشگاه برای فصل بعد در هاله‌ای از ابهام قرار بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top