تاریخ انتشار: شنبه 1401/02/17 - 20:12
کد خبر: 431801

جزئیات ثبت‌نام نقل و انتقال فرهنگیان

جزئیات  ثبت‌نام نقل و انتقال فرهنگیان

فرایند نقل و انتقال برون استانی سال تحصیلی آتی به صورت هماهنگ یک مرحله‌ای و پردازش نرم افزاری با توجه به فهرست فضلی امتیاز تأیید شده متقاضیان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات به تفکیک اداره / گروه رشته جنسیت و مطابق جدول زمانبندی انجام خواهد شد

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» فرایند نقل و انتقال برون استانی سال تحصیلی آتی به صورت هماهنگ یک مرحله‌ای و پردازش نرم افزاری با توجه به فهرست فضلی امتیاز تأیید شده متقاضیان و براساس جداول تراز نیروی انسانی ادارات به تفکیک اداره / گروه رشته جنسیت و مطابق جدول زمانبندی زیر انجام خواهد شد:

- ثبت درخواست، تکمیل فرم امتیازبندی و بارگذاری مدارک از طریق سامانه پروفایل کارکنان به آدرس: Profile.medu.ir  از ۱۷ اردیبهشت تا ۱۶خردادماه 
- بررسی درخواست‌ها وتایید فرم امتیازبندی متقاضیان توسط ادارات مبداء در سامانه جامع منابع انسانی به آدرس hrm.medu.ir : از ۱۷ خرداد تا ۵ تیرماه
- پردازش نرم افزاری درخواست‌ها بر اساس جداول تراز نیروی انسانی: از ۶ تا ۱۴ تیرماه
- اعلام نتایج: ۱۵ تیرماه

برخی از ضوابط و مقررات ثبت درخواست انتقال:
۱- انتقال دائم: نداشتن تعهد خدمت به منطقه، لازمه انتقال دائم است، بر این اساس فارغ التحصیلان مراکز تربیت معلم، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی (به میزان دو برابر مدت تحصیل) و مستخدمین ماده ۲۸ (به مدت ۱۰ سال) و سایر کارکنان که تعهدی مبنی بر خدمت در مناطق مورد تعهد داده‌اند، مجاز به ثبت درخواست انتقال دائم نیستند.

۲- انتقال موقت: دارا بودن حداقل ۲ سال سنوات خدمت تجربی

نکته: از سال تحصیلی جاری، تمدید انتقال موقت به مدت سه سال مجاز است لذا اداره کل آموزش و پرورش استان مکلف است در مدت اعلام شده نسبت به تعیین تکلیف متقاضیان انتقال دائم یا ساماندهی در استان مبداء خدمتی برابر ضوابط، اقدام لازم را معمول دارد.

۳- ملاک محاسبه سابقه خدمت آموزشی تمام وقت در آموزش و پرورش، سوابق مندرج در حکم کارگزینی تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۳۱ است. 

۴- مدت سوابق خدمت به صورت حق التدریس، نهضت سواد آموزی، مأموریت به سایر دستگاه‌ها، تحصیل در مراکز تربیت معلم، تربیت دبیر، خدمت نظام وظیفه، قرارداد کار معین و ... جزو سابقه خدمت برای انتقال محسوب نخواهد شد.

انتقال استثناء:
در راستای حمایت از جوانی جمعیت، سیاست‌های کلی خانواده و به منظور حفظ کیان و انسجام این نهاد، موافقت با انتقال موارد ذیل به شکل استثناء انجام خواهد شد:

۱- انتقال زوج فرهنگی به محل خدمت همسر

۲- فرهنگیانی که همسر آنان شاغل نیروهای نظامی و انتظامی بوده و طبق امریه دستگاه مربوط (بدون درخواست خود)، منتقل شده باشند. (با تأیید بالاترین مقام نظامی یا انتظامی در استان)

۳-همسر جانباز در صورت تغییر دائم محل اشتغال جانباز در همان سال با ارائه تأییدیه از مراجع ذیصلاح به استناد ماده ۱۷ آیین نامه اجرایی ماده ۱۳ قانون تسهیلات استخدامی و جانبازان

۴- فرهنگیانی که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان مهلت ثبت درخواست انتقال، ازدواج کرده یا صاحب فرزند شده‌اند.

۵- همکاری که خود، همسر و یا فرزند وی بیماری حاد و صعب العلاج داشته باشد. (با ارائه رأی صریح شورای پزشکی استان در سال جاری مبنی بر عدم امکان مدارا و نداشتن امکانات و تجهیزات پزشکی در محل خدمت فعلی فرد)

انتقال مشمولین استثناء، بدون احتساب سابقه خدمت امکان پذیر بوده و نوع انتقال این گروه از متقاضیان در صورت داشتن شرایط بند (۱) قسمت (د) و درخواست متقاضی به صورت دائم (به استثنای مقصد کلان شهر) و در غیر اینصورت موقت است.

ملاحظات:
۱- در تکمیل جداول نیاز و عدم نیاز، به گونه‌ای برنامه ریزی شود، تا در تراز نیروی انسانی آن اداره کل خللی ایجاد نشده و مناطق کم برخوردار (مرزی، عشایری و روستایی) با کمبود نیروی انسانی مواجه نشوند.

۲- انتقال دائم به کلان شهرهای اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، قم، کرج و مشهد ممنوع بوده و صرفاً درخواست مأموریت (انتقال موقت) متقاضیان قابل بررسی است. لذا متقاضیان انتقال به این شهرها فقط مجاز به ارائه درخواست مأموریت (انتقال موقت) هستند. ضمناً برخورداری از تسهیلات خروج از کلانشهر، منوط به ارائه درخواست کتبی جداگانه است.

۳- ملاک بررسی وضعیت انتقال افراد در فرآیند پردازش، سمت و رشته تدریس اصلی کارکنان است. سمت و رشته تدریس اصلی، منطبق بر رسته و رشته شغلی استخدامی کارکنان است، مگر آنکه در طول خدمت، از طریق مجوز رسمی فرآیند تغییر سمت، تغییر کرده باشد. بدیهی است سمت و رشته تدریس اصلی همکاران، الزاماً منطبق با پست و رشته تدریس ابلاغ سالیانه اشتغال همکاران نیست.

۴- افرادی که در سال گذشته به صورت موقت منتقل شده‌اند در صورتی که تقاضای تمدید انتقال داشته و واجد شرایط باشند مکلف هستند نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مربوط و ارائه مدارک و مستندات اقدام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
استاد دلسوز
1401/02/17 - 20:58

سلام مدیر عامل صندوق ذخیره ی فرهنگیان


1 - لطفا پاسخ دهید که چرا هنوز سود مالی سال 1400 را به حساب فرهنگیان عضو صندوق ذخیره فرهنگیان واریز نکرده اید؟؟؟؟
2-جرا کارت اعتباری خرید به فرهنگیان عضو صندوق ذخیره ندادید؟؟؟؟؟
3-چرامبلغی را که از حقوق هر ماه اعضا کسر می شود دیر به حساب گردش مالی اعضا واریز می کنید؟؟؟؟
4-چرا اعضایی از صندوق که حساب خود را تسویه می کنند ویا بازنشسته می شوندپول ان ها را دیر به حساب ان ها واریزمی کنید؟؟؟؟ با تشکر لطفا پاسخگو باشید.
معرفی کسب و کارها
حضرت مریم(س) فقط الگوی زنان نیست
احساس تنهایی می‌تواند عمرتان را ۶ سال کوتاه‌تر کند
مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم
برای برافراشته ماندن پرچم ایران می‌جنگیم
پیمان مکه از آغاز تعهدات دفاع مشترک برای حمایت از عربستان خبر داد
برگزیدگان بخش‌های فیلم کوتاه و بین‌الملل جشنواره کودک معرفی شدند
ادعای دوباره ترامپ درباره گفتگو با ایران
ونس: سندی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای‌دبی وجود ندارد
هوش مصنوعی مهارت‌های سینما را بازتعریف می‌کند
یک شهید و چند زخمی در حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به غزه
قالیباف: قفقاز نباید به محل رقابت ژئوپلیتیکی قدرت‌های خارجی تبدیل شود
صادق: طی دو هفته ضوابط احداث پناهگاه بازنگری می‌شود
سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری‌ بزرگتری برای آنها در پی دارد
هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های صهیونیست از لندن
آیین گرامیداشت پرچم مقدس ایران در دانشگاه شریف +عکس
رویترز: ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۸۲ رسید
یمن: حریم هوایی سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است
توجیه جدید ترامپ درباره قیمت بالای بنزین در آمریکا
وزیر آموزش و پرورش فردا به لامرد سفر می‌کند
مراسم رونمایی از مجموعه کتاب «هزار و یک پرسش از مقاومت» +عکس
گزارش‌هایی از وقوع ۲ حادثه دریایی در تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top