تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/02/21 - 20:35
کد خبر: 432301

وزارت علوم به دنبال دانشگاه تمدن‌ساز تراز انقلاب اسلامی است

 وزارت علوم به دنبال دانشگاه تمدن‌ساز تراز انقلاب اسلامی است

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: این وزارتخانه در حوزه تحول به دنبال دانشگاه تمدن‌ساز تراز انقلاب اسلامی است تا بتواند در راستای بیانیه گام دوم مانند ۴۰ سال گذشته نقش ارزشمندی در بخش‌های علم، فناوری و تمدن‌سازی ایفا کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» قاسم عموعابدینی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از استادان نمونه آموزشی و ارتقا یافته دانشگاه کاشان افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه‌های خاصی برای اجرای طرح  دانشگاه تمدن‌ساز در تراز انقلاب اسلامی دارد که با همراهی فرهیختگان، مدیران و مجموعه‌های دانشگاهی برای تحقق گام دوم انقلاب اجرا خواهد شد.

وی درباره طرح آمایش آموزش نیز توضیح داد: این طرح شامل ۹ بند و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است که باید اجر شود.

معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه حوزه مهارت یکی از بندهای طرح آمایش آموزش است، گفت: دانشگاه‌ها باید در مسیری گام بردارند که وقتی دانشجو فارغ‌التحصیل شد، برای ایجاد اشتغال احساس توانمندی داشته باشد.

وی افزود: بر این پایه لازم است وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تغییرهایی را در سرفصل‌ها و واحدهای درسی رشته‌های مختلف انجام دهد که در این راستا اختیارهای دانشگاه‌ها افزایش خواهد یافت تا با ارتقای کیفیت آموزش در حوزه مهارت، مشکل‌ها حل شود.

عموعابدینی درباره حوزه‌ مربوط به استعدادهای درخشان و نخبگان اظهار داشت: هم اکنون که حضور دانشجویان و دانش‌آموزان در کلاس‌ها حضوری شده، طرح‌های خاصی برای آنان برنامه‌ریزی شده است.

به گفته وی، بر پایه مصوبه شورای استعدادهای درخشان دانش‌آموزان رشته‌های ریاضی، فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی که در المپیادها مدال طلا کسب می‌کنند، می‌توانند با گرفتن دیپلم بدون کنکور وارد دانشگاه شده و تا اخذ مدرک دکترا به صورت مستقیم و استاد محور ادامه تحصیل بدهند و همزمان نیز حقوق دریافت کنند.

در این آیین که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه و جمعی از مدیران و مسوولان کاشان در سرسرای آزادی دانشگاه این شهرستان برگزار شد، با اهدای لوح و تندیس از بیش از ۶۰ استاد نمونه آموزشی و ارتقا یافته این دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

هشت هزار و ۵۰۰ دانشجوی دختر و پسر در ۲۰۲ رشته گرایش در دانشگاه کاشان تحصیل می‌کنند که ۳۰ درصد از آنان بومی هستند.

دانشگاه کاشان با ۱۱ دانشکده دارای ۳۰۵ عضو هیات علمی و ۳۲۰ یاور علمی (کارمند) است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توقیف اموال ۳۴ نفر از عناصر مرتبط با رژیم صهیونیستی
افشاگری روزنامه آمریکایی درباره حملات امارات علیه ایران
نامه جدید فدراسیون فوتبال به فیفا
فیلم | دکتر فتانه تقی‌یاره: هر کشوری مسائل مختلفی دارد؛ بایستی مسائل کشور را به دانشگاه‌ها بدهیم تا حل کنند
نقشه راه جدید برای ۵ دانشگاه
فیلم | خضریان: توافقی که سایه جنگ را حفظ کند، منافع ملی را تأمین نمی‌کند
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
فیلم | رهبر شهید انقلاب: اجازه نمی‌دهم بیگانگان با مصالح ما بازی کنند
پرسپولیس پاسخ استقلال را با شکایت داد
امتحانات پایه‌های اول تا دهم از امروز آغاز می‌شود
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
 مقتل شهید، مزار اوست
بنادر امارات قربانی کریدور زمینی ایران و پاکستان
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top