تاریخ انتشار: شنبه 1401/03/07 - 15:15
کد خبر: 433710

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

مصوبه مجلس درباره کنکور اجرایی نشد

مصوبه مجلس درباره کنکور اجرایی نشد

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:مجلس در سال ۹۴ به بحث کنکور ورود داشت اما اجرایی نشد و اگر همان مصوبه مجلس اجرایی می‌شد، شاید امروز دیگر لازم نبود که شورا به این حوزه ورود کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در برنامه صف اول، گفت: ظرفیت پزشکی کشور پس از انقلاب گسترش یافته ولی به تناسب آن جذب دانشجو صورت نگرفته است. سال گذشته ۸ هزار دانشجوی پزشکی جذب شد، اما طی ۴ سال باید به ۱۷ هزار نفر برسد، سالیانه بایستی ۲۰ درصد افزایش یابد. در سال جاری ۱۶۰۰ ظرفیت جذب دانشجوی پزشکی اضافه شد که وزارت بهداشت همکاری داشته که ساز و کارهایی را فراهم کند و این روند در تعامل با سازمان سنجش صورت می‌گیرد.

وی نسبت پزشک به جمعیت در منطقه خوب نیست. توزیع پزشک در کشور وضعیت خوبی ندارد، یعنی در تهران نسبت ۳۵ به ۱۰ هزار جمعیت را داریم و در ۵۰ درصد شهرستان‌های کشور این نسبت ۴ است که اصلاً منطقی نیست و همه مناطق باید بهره مند شوند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: یکی از مصادیق عدالت اجتماعی، عدالت در بهره مندی از امکانات مرتبط با سلامت و بهداشت و درمان کشور است؛ بنابراین تردیدی نداریم که کیفیت پزشک ایران یکی از کیفیت‌های پزشکی در جهان است، جامعه پزشکی ایران بسیار مورد افتخار ماست، اما سیاست‌هایی که پایتخت نشینی را تقویت می‌کند، نمی‌تواند تأمین کننده عدالت باشد، این افزایش برای مناطق کم‌تر بهره مند از پزشک اختصاص یافته و مخصوص تهران نیست.

افزایش مجدد ۲۰ درصدی ظرفیت دانشجوی پزشکی از ۴ سال آینده

عاملی گفت: پزشک متخصص وضعیت مطلوب ندارد و اگر مصوبه اجرایی شود وضعیت بهتری خواهیم داشت، اما اگر به نسبت ۲۰ بخواهیم برسیم باید دوباره خیز افزایش دانشجوی پزشکی را داشته باشیم و ۲۰ درصد دیگر پس از این ۴ سال افزایش دهیم.

سیاست کنکور، آموزش و پرورش و دانشگاه را بی خاصیت کرده است

وی گفت: مجلس در سال ۹۴ به بحث کنکور ورود داشت اما اجرایی نشد و اگر همان مصوبه مجلس اجرایی می‌شود، شاید امروزه دیگر لازم نبود که شورای عالی انقلاب فرهنگی به این حوزه ورود پیدا کند. هیچ تعارضی بین مصوبه سیاست‌های جذب و پذیرش شورای عالی انقلاب فرهنگی با مصوبه مجلس نیست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: قبلاً شورای عالی انقلاب فرهنگی به اموری ورود پیدا می‌کرد که مجلس ورود پیدا نکند، بر حسب آن قاعده مجلس نباید وارد بحث کنکور می‌شد.

عاملی گفت: سیاست کنکور هم آموزش و پرورش را بی خاصیت کرده است و آموزش و پرورش در این رابطه نقشی ندارد، معدل و کیفیت تحصیل دانش آموز حذف شده است و هم دانشگاه را حذف کرده است و دانشگاه نقشی در پذیرش ندارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: آموزش و پرورش کشورهای پیشرفته دنیا تأثیر قطعی در رفتن دانش آموز به دانشگاه دارند و دانشگاه هم نقش اصلی در پذیرش دارد که ما هر دو را خنثی کرده‌ایم.

عاملی گفت: در سیاستی که اتخاذ شده ۶۰ درصد سهم به آموزش و پرورش داده شده و معدل ۳ سال آخر دبیرستان تأثیر قطعی و ۴۰ درصد سهم کنکور در پذیرش دانشجو به دانشگاه دارد، اما بنده امیدوار به حذف کنکور هستم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه اتحادیه اروپا مثال آشکار نفاق و رویکرد دوگانه است
خسارت جنگ به ۶۰ شرکت فناوری شریف
پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان آغاز شد
امر بر زمین مانده
امروز آخرین فرصت ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد
عصبانیت ترامپ از منتقدان جنگ علیه ایران
۴ سناریوی احتمالی برای آینده نرخ طلای ۱۸ عیار
حکم قصاص قاتل «ایلیا» کودک ۹ ساله رشتی اجرا شد
راز خواب رفتن دست‌ها در بارداری
ترامپ سی‌ان‌ان را به «جعل اخبار» درباره توافق با ایران متهم کرد
حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی، نقض فاحش حقوق بشر است
شکاف بر سر جنگ علیه ایران / ونس حذف می‌شود؟
از هیچ خط قرمزی عقب‌نشینی نمی‌کنیم
حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ در تهران اجرا شد
شلیک سپاه به مبدأ تجاوز به دکل مخابراتی سیریک
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top