تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/03/08 - 14:17
کد خبر: 433836

برگزاری دو رویداد ملی امنیت اخلاقی و اختلال مصرف مخدرها در دانشگاه یزد

برگزاری دو رویداد ملی امنیت اخلاقی و اختلال مصرف مخدرها در دانشگاه یزد

سومین جشنواره ملی پایان نامه‌ های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی و همچنین چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها، دهم و یازدهم خردادماه به میزبانی دانشگاه یزد برگزار می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، عباس کلانتری پیش از ظهر امروز در نشست خبری اعلام برنامه های دو رویداد ملی در دانشگاه یزد، اظهار کرد: دانشگاه یزد به عنوان دانشگاه مادر استان تلاش دارد نقش محوری در حوزه مباحث علمی، آموزشی و پژوهشی داشته باشد که در این راستا نسبت به برگزاری دو رویداد ملی امنیت غذایی و اختلال مصرف مخدرها اقدام کرده است.

وی افزود: در همین راستا برنامه‌های متعددی را برای رسیدن به این هدف مدنظر داریم که از جمله آنها راه‌اندازی کلینیک‌های تخصصی برای رفع نیازهای جامعه است و به همین منظور نیز به زودی شاهد راه اندازی کلینیک حقوقی دانشگاه خواهیم بود.

رئیس دانشگاه یزد، برگزاری سومین جشنواره ملی پایان نامه ‌های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی با همکاری سازمان امور اجتماعی کشور و همچنین چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر را از جمله اقدامات در دستور کار دانست و بیان کرد: تحقق اهداف عالی در این حوزه مستلزم همکاری تمام عناصر تولید محتوا و اطلاع رسانی مناسب است.

محسن رفیعیان، معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد هم با تسلیت حادثه آبادان و ابراز امیدواری نسبت به این که با نقش‌آفرینی مناسب دانشگاه‌ها دیگر شاهد بروز فجایعی مشابه حادثه متروپل آبادان نباشیم، گفت: امروز دانشگاه‌ها در کنار فعالیت‌های معمول آموزشی و پژوهشی خود، مسئولیتهای اجتماعی را نیز مورد اهتمام دارند و دانشگاه یزد نیز در این راستا محوریت نگاه به بیرون را در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه مورد توجه داشته است.

وی با بیان این‌که ریاست کمیسیون مسئولیت اجتماعی وزارت علوم برعهده دانشگاه یزد گذاشته شده است، تصریح کرد: زمانی این نقش دانشگاه را دستگاههای اجرای برعهده داشتند که ماحصل آن به دلیل نبود پشستوانه‌های علمی و کارشناسی ایجاد فضای جشنواره‌زدگی و همایش‌زدگی در جامعه بود ولی امروز دانشگاه به ورد این حوزه به پشتوانه تفکر علمی تلاش دارد این فضا و روحیه‌ی ایجاد شده را با خروجی‌های متناسب با نیاز جامعه در این برنامه‌ها اصلاح کند.

جانشین رئیس دانشگاه در این دو رویداد علمی فرهنگی حضور دارد، به پتانسیل‌های دانشگاه در این رابطه اشاره و تصریح کرد: دانشگاه در حوزه راهبری با وجود هیات‌های اندیشه‌ورز، کانون‌های علمی و اعضای هیات علمی عضو در شوراهای متفاوت استانی و ملی، تدابیر و اقدامات خوبی را در دست انجام دارد و در بخش گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری نیز نقش اصلی را متوجه دانشجویان و گروه‌های جهادی دانشجویی می‌داند و تلاش دارد که این مطالبات را در قالب فعالیتهای تخصصی هر بخش به عرصه تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی مسئولان منتقل شود.

وی تاکید کرد: ۹ طرح در برنامه راهبری فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد در همین راستا تعریف شده تا دانشگاه یزد در حیطه اندیشه و فرهنگ سازی و اجتماعی به خوبی نقش مرجعیت خاص خود در استان را ایفا کند.

حمید مطهری، مدیر امور فرهنگی اجتماعی دانشگاه یزد نیز در این نشست گزارشی از اقدامات اجرایی انجام شده برای برگزاری هر چه باشکوهتر این دو رویداد علمی و فرهنگی ارائه کرد و گفت: سومین جشنواره ملی پایان‌نامه‌‎های تحصیلات تکمیلی با محوریت امنیت اخلاقی و چهارمین همایش ملی پیشگیری از اختلال مصرف مواد مخدر و روان گردانها هر دو ابلاغ شده از سوی وزارت علوم و معاونت فرهنگی و اجتماعی است و دانشگاه یزد وظیفه خود می‌داند با پرداختن به این دو رویداد، برگزاری مطلوب این برنامهها را در سطح ملی رقم بزند.

وی در پایان با اشاره برگزاری رویدادهای مذکور در روزهای ۱۰ و ۱۱ خردادماه، تصمیم به برگزاری همزمان این رویدادها را در راستای کاهش هزینه‌ها و نیز کاهش ترددهای مربوط به حضور در این برنامه‌ها ذکر کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top