تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/03/10 - 21:45
کد خبر: 434165

سهمیه کنکور به حادثه دیدگان آتش سوزی دو مدرسه اختصاص می یابد

 سهمیه کنکور به حادثه دیدگان آتش سوزی دو مدرسه اختصاص می یابد

دبیر ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور از اختصاص سهمیه پذیرش در کنکور سراسری به حادثه دیدگان آتش سوزی دو مدرسه شین آباد و درود زن در سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» جلسه یکصد و شصت و دوم از ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور عصر امروز با حضور اعضای ستاد برگزار شد در حاشیه این جلسه منصور کبگانیان در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه گفت: اولین موضوعی که در این جلسه بررسی شد، «سند ملی توسعه فناوری نانو» بود که در جلسات قبل عمده مسائل آن مطرح شده بود و در این جلسه به راهبردها، اقدامات و ساختار سند مذکور پرداخته شد.

کبگانیان ادامه داد: یکی از بخش‌های مهم کار، در ماده ۵ بود که حوزه‌های صنعتی اولویت دار در حوزه نانو مشخص و پنج حوزه تاکید شد که می‌توان به آب و محیط زیست، انرژی، کشاورزی، سلامت و بهداشت و حوزه ساخت و ساز اشاره کرد.

وی افزود: بنابراین نهایی سازی این سند به اتمام رسید و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شده و به تصویب نهایی رسیده و ابلاغ خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مأموریت اصلی در این سند نگاه به کشاورزی به عنوان مولد قدرت در اقتصاد است خاطرنشان کرد: نگاه دانش بنیانی به حوزه امنیت غذایی و کشاورزی غلیظ است و به توصیه معاونت علمی فناوری رئیس جمهور بخش شرکت‌های دانش بنیان این سند تقویت می‌شود. ۱۲۵ میلیون تن غذا به ارزش ۱۲۰ میلیارد دلار در کشور تولید می‌شود. در فاصله یکسال گذشته قیمت جهانی غذا افزایش یافته و قیمت جهانی بیش از ۳ برابر مواد غذایی افزایش داشته است.

وی با اشاره به در خواست سهمیه پذیرش در کنکور سراسری توسط ۲ مدرسه انقلاب اسلامی شین آباد و مدرسه شهید رحیمی درود زن به علت آتش سوزی افزود: در این جلسه این دو مورد نهایی شد که در ۲ هفته آینده به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز خواهد رسید. آسیب دیدگان مدرسه شین آباد در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با حدنصاب ۸۰ درصد از امتیازی که به دست می‌آورند با تمرکز بر پذیرش بومی و در مقطع کارشناسی سهمیه‌ای برای آنها در نظر گرفته می شود.

وی ادامه داد: در ارتباط با مدرسه درود زن چون برخی از این عزیزان اکنون اواخر دوره کارشناسی هستند و فاصله پیدا کرده است، سهمیه هم در مقطع کارشناسی و هم کارشناسی ارشد با اعمال حد نصاب ۸۰ درصد در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به تصویب رسید. همچنین برخی از این عزیزان در دانشگاه‌های غیر دولتی مثل دانشگاه آزاد در حال تحصیل هستند و اکنون به سال‌های ۳ و ۴ رسیده‌اند لذا مقرر شد با مسئولان دانشگاه آزاد صحبت کنیم تا تسهیلاتی در خصوص شهریه آنها لحاظ شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جایزه ۳۰ هزار دلاری برای کشتن یا دستگیری نیروهای متجاوز آمریکایی
۴ وزن نخست کشتی فرنگی‌ جوانان جهان/ ناکامی فرنگی کاران ایران در رسیدن به فینال
هشدار انصارالله به عربستان درباره کشاندن جنگ به خاک یمن
دیدارهای مشاور ترامپ در قاهره
امنیت انرژی کشور با تصمیمات صحیح مدیریت شود
موضع وزارت صمت درباره خصوصی‌سازی سایپا چیست؟
مجید انصاری: پیگیری حقوقی خسارات تا احقاق حقوق کشور ادامه دارد
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
رونالدو: شاید این آخرین سال فوتبال من باشد
۴ مزیت بزرگ قالیشویی برای کسب و کار شما
مقایسه ثبت شرکت و خرید شرکت از نظر مزایا، معایب و ریسک‌های حقوقی
راهنمای تصمیم‌گیری برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری دارند!
احیای یکی از قدیمی‌ترین مسیرهای ارتباطی صنعت نفت در مسجدسلیمان
ابلاغ قانون موافقت‏ نامه مالیاتی بین جمهوری اسلامی ایران و بنگلادش
نوری: صادرات علاوه‌بر ارزآوری می‌تواند به تنظیم بازار کمک کند
پیشرفت توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی؛ نصب جکت ۱۱A با ۷۰۰ متر شمع‌کوبی
بازگشت پروازهای تاجیکستانی به ایران؛ ظرفیت ۲۳ پرواز هفتگی بین دو کشور
بهبود نسبی فعالیت‌های اقتصادی پس از شوک جنگ
صادرات فرآورده‌های نفتی روسیه در ژوئیه کاهش یافت
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
آغاز سال تحصیلی دانشگاه تهران از ۴ مهر/ تصمیم‌گیری درباره نحوه حضور دانشجویان
آقامیری: هدفمندسازی یارانه تغذیه دانشجویان نیازمند مطالعه و اجرای دقیق است
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top