تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/23 - 20:50
کد خبر: 435334

صادقی در دوراهی انتخاب پرسپولیس و امارات

صادقی در دوراهی انتخاب پرسپولیس و امارات

بازیکن ملی پوش تیم گل‌گهر سیرجان بلافاصله پس از بازگشت از اردوی قطر راهی امارات می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» سعید صادقی بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان یکی از بازیکنانی است که چند لیگ برتری به دنبال جذب او هستند. از سپاهان، استقلال و پرسپولیس به عنوان باشگاه‌های خواهان صادقی نام برده می‌شود اما مدیر برنامه‌های این بازیکن چند بار اعلام کرده که این بازیکن فعلاً با هیچ تیمی به توافق نرسیده است.

سعید صادقی به همراه تیم ملی در اردوی قطر حضور دارد و قرار است همراه با سایر ملی‌پوشان عازم تهران شوند اما برخلاف اخباری که در خصوص توافق این بازیکن به گوش می‌رسد او هنوز تصمیم قطعی خود برای ادامه فوتبالش را نگرفته است. صادقی که از چهره‌های برتر لیگ بیست و یکم به حساب می‌آید شاید برخلاف پیش‌بینی‌ها، تصمیم دیگری بگیرد.

ملی‌پوشان قرار است تا امشب راهی تهران شوند اما گفته می‌شود صادقی قرار است پس از حضور در تهران بلافاصله عازم امارات شود تا مذاکراتی را در این کشور انجام دهد تا بلکه بتواند به عنوان لژیونر فوتبال خود را ادامه دهد.

صادقی که ویزای امارات برای او تهیه شده مذاکرات با اتحاد کلبا امارات انجام خواهد داد که سرمربی‌گری این تیم بر عهده فرهاد مجیدی است.این بازیکن در صورتی که با این باشگاه اماراتی به توافق برسد به عنوان شاگرد فرهاد مجیدی کار خود را ادامه خواهد داد.

در صورتی که صادقی نتواند در مدت چند روز حضورش در امارات با اتحاد کلبا به توافق نهایی برسد آن زمان مذاکرات او با پرسپولیس جدی‌تر از همیشه خواهد شد و این موضوع باعث می‌شود تا شانس سرخ‌پوش سعید صادقی بالا برود. هر چه که هست باید منتظر روزهای آینده ماند و دید که بازیکن پر سر و صدای این روزهای فوتبال ایران کدام تیم را برای ادامه فوتبال انتخاب خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
ادعای وزیر انرژی آمریکا درباره وضعیت تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
معاون ترامپ مدعی «گفتگوهای مستقیم» با ارتش و رزمندگان یمنی شد
میدری: مستمری بازنشستگان با هزینه‌های زندگی نمی‌خواند
خط لوله نفت عربستان برای چند هفته از مدار خارج خواهد بود
زاکانی: ایران می‌تواند با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی الگوی پیشرفت بسازد
دارابی: زبان فارسی و باور دینی، ستون‌های هویت تاریخی ایران هستند
حدادعادل: اقتدار ایران ریشه در فرهنگ ریشه‌دار آن دارد
ترامپ: روسیه و اوکراین توافق کردند به تأسیسات انرژی حمله نکنند
حداد عادل: نقشه ایران باید در همه کلاس‌های درس نصب شود
موش‌ها به نظامیان و شهرک‌نشینان حمله ور شدند
عارف: سینماگران عظمت ملت ایران را به تصویر بکشند
صنعا: پس از ۳۰۰ حمله هوایی برای دشمن سعودی امنیتی در کار نیست
تاکید عراقچی بر حمایت کامل ایران از مقاومت لبنان
سحرخیزان: السد فکر می‌کرد بازی را از پیش برده است
یمن: بانک اطلاعاتی کاملی از پایگاه‌های نظامی عربستان داریم
بختیاری‌زاده: استقلال شایسته این برد بود/ السد یکی از بهترین تیم‌هاست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top