تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/03/30 - 20:57
کد خبر: 435941

دانشجوی ایرانی نبایدآرزوی خروج از کشور را داشته باشد

دانشجوی ایرانی نبایدآرزوی خروج از کشور را داشته باشد

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: پدافند غیرعامل در هر مجموعه و سیستمی به منزله عقل است و عاقل کسی است که به گونه‌ای فکر و برنامه‌ریزی کند که از بروز مشکل جلوگیری شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» محمدعلی زلفی گل در پنجمین جشنواره علمی سلمان فارسی افزود: وقتی برنامه‌ریزی معقول داشته باشیم، از آسیب به خودمان و جامعه پیشگیری می کنیم.

وی اظهار داشت: مبنای پدافند غیرعامل هم علم است هم عقل. چرا که برخی موارد را تنها با علم و بعضی دیگر را تنها با عقل می‌توان درک کرد. اگر سیستمی هم عقل داشته باشد و هم علم کارآمد می شود.

به گفته وزیر علوم  اگر چه خوشبینی کارکردهای مفیدی دارد بدبینی نیز ضروری است از همین رو پدافند غیرعامل هم جایگاه ویژه‌ای دارد. یعنی در شرایطی که به فکر توسعه علمی هستیم باید به اصول دفاع و ایمن‌سازی توجه کنیم.

زلفی گل وزیر علوم با بیان اینکه امروز مفهوم پدافند غیرعامل در جامعه علمی ایران به خوبی جا افتاده است، تاکید کرد: پدافند غیرعامل محدود به حوزه خاصی نیست و همه دستگاه‌ها باید نگرش کلان به آن داشته باشند.

وی افزود: در حوزه پدافند غیرعامل جدا از نگاه بخشی ‌باید دیدگاه کلان داشته باشیم. مثلاً در چالش آب باید تغییرات اقلیمی را در سطح کلان بنگریم و پدافند غیرعامل در این زمینه می‌تواند نظریه‌های لازم را برای مقابله و پیشگیری از آسیب‌ها ارائه دهد. اکنون دشمنان از طریق تغییر اقلیم به دنبال ضربه زدن به کشور هستند.

وی از تغییر اقلیم فرهنگی کشور به عنوان دیگر موضع مورد توجه پدافند غیرعامل یاد کرد.

زلفی گل ادامه داد: موضوعاتی نظیر خودباوری ذهنی دغدغه ای دیگر در حوزه پدافند غیرعامل است. باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که دانشجوی ایرانی آرزوی خروج از کشور را نداشته باشد. لذا پدافند غیرعامل ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

به گزارش وزارت علوم پنجمین جشنواره علمی سلمان فارسی (خندق) امروز دوشنبه در سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
علیه نتانیاهو شکایت می‌کنم
تشریح بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای بنگاه‌های آسیب‌دیده از جنگ
بارش پاییزی و کاهش دمای گسترده در راه است
تولید دارو در تهران زیر سایه نوسانات ارز
ممنوعیت پروازهای ایران مصداق قلدری آمریکاست
«تورم صفر» برای ۶ ماه آینده اقلام اساسی در تهران اجرا می‌شود
کاروان ایران با کوراش دوباره طلایی شد
هزینه اجاره سوپرنفتکش‌ها ۱۲ برابر شد/ گازوئیل اروپا به رکورد تاریخی ۲.۲۳ یورو رسید
اگر امنیت ما تامین نشود، هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
بسیج دانشجویی اجازه انحراف اعتراضات مسالمت آمیز را نمی‌دهد!
سبقت زنان در میدان دلیری؛ تغییر در تصویر اجتماعی زن ایرانی
دروغ عجیب سنتکام درباره تنگه هرمز
بحرین دوباره جایگاه هفتم را از ایران گرفت
قالیباف: شهید نصرالله، مقاومت را به یک دکترین بازدارنده تبدیل کرد
برگزاری همایش روز سرباز و آیین آغاز سال تحصیلی دانشگاه پدافند هوایی
دیدار وزرای خارجه آمریکا و عربستان
نیروهای مسلح ایران و رزمندگان مقاومت پاسخ ویرانگری به هر تهدید می‌دهند
اجتماع دانشجویان مشهد همراه با اهتزاز پرچم
نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵
بقایی: حضور عراقچی در نیویورک تمدید نشده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top