تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/04/08 - 02:01
کد خبر: 436744

روانچی:

شورای امنیت باید تحریم‌ها را تعلیق کند

 شورای امنیت باید تحریم‌ها را تعلیق کند

​شورای امنیت باید اثربخشی تحریم ها و عواقب انسانی آن را در مراحل مختلف منازعات ارزیابی و در صورت نیاز، آنها را تعلیق یا لغو کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل تاکید کرد: شورای امنیت باید در تمامی مراحل تصمیم گیری خود به اهداف و اصول سازمان ملل متحد پایبند باشد.

سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نشست روز سه شنبه شورای امنیت در مورد اصلاحات شورا و بهبود روش های کاری آن، ضمن تاکید بر افزایش کارایی و اثربخشی شورای امنیت در پرتو ماهیت و دامنه درحال تغییر چالش های مربوط به صلح و امنیت بین المللی افزود: انطباق کامل با منشور ملل متحد، شورا را قادر می سازد تا از اتخاذ تصمیمات ناقض منشور ملل متحد، یا در نظر گرفتن شرایطی که تهدیدی علیه صلح و امنیت بین المللی نبوده و یا ورود به مسائل مربوط به امور داخلی کشورها خودداری کند.

وی ‌ادامه داد: این امر همچنین به شورا کمک می کند تا از سوء استفاده یا استفاده بیش از حد از توسل به اقدامات ذیل فصل هفتم منشور جلوگیری کند و در عوض، تعهدات خود را در این زمینه به طور مناسب و مسئولانه انجام دهد.

نماینده دائم ایران گفت در سال‌های اخیر تلاش‌ها و اقدامات قابل توجهی برای بهبود روش‌های کاری شورا انجام شده است، با این وجود، این تلاش‌ها با آنچه اعضای سازمان ملل انتظار دارند، فاصله دارد.

دیپلمات ارشد کشورمان با اشاره به پیامدهای انسانی تحریم ها، تصریح کرد که شورای امنیت باید اثربخشی تحریم ها و عواقب انسانی آن را در مراحل مختلف منازعات ارزیابی و در صورت نیاز، آنها را تعلیق یا لغو کند.

زیرا تحریم‌ها پیامدهای انسانی جدی دارند، همانطور که همه ما در طول همه‌گیری کووید-19 شاهد آن بوده‌ایم و سلامت و زندگی غیرنظامیان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

علاوه بر این، کار در محیطی که در آن تحریم ها رایج است، اغلب برای فعالان و کارکنان بشردوستانه دشوار است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top