تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/04/12 - 15:40
کد خبر: 437032

وزارت علوم، به دنبال برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی

وزارت علوم، به دنبال برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی

معاون وزیر علوم با اشاره به برنامه‌های وزارتخانه برای برگزاری المپیاد دانشجویان، گفت: مهمترین برنامه ما برای سال بعد در صورت تامین منابع مالی برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، نشست خبری پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور امروز یکشنبه با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

داداش پور در این نشست ابتدا به تاثیر کرونا و تعطیلی‌ها روی ورزش دانشجویان و المپیادها اشاره کرد و گفت: اگر درگیر کرونا نبودیم امسال شانزدهمین دوره المپیاد دانشجویان برگزار می‌شد. باید دانشجویان را درگیر فضای بانشاط کنیم و از طریق ورزش می‌توان این کار را انجام داد.

وی با بر شمردن رویدادهای ورزشی دانشجویان، از برگزاری مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در رده ورزش دانشجویان در سال آینده به عنوان مهمترین برنامه نام برد؛ البته به شرط تامین منابع مالی.

معاون وزیر علوم درباره هزینه‌های برگزاری المپیاد ورزشی برای دانشجویان تاکید کرد: تمام هزینه‌ها را دانشگاه‌ها متقبل می‌شوند. دانشگاه‌ها پای کار بوده‌اند. بیش از ۱۵۰ هزار دانشجو درگیر مسابقات منطقه‌ای بوده‌اند آن‌هم بدون هزینه. سازمان امور دانشجویان هم نقش حمایتی، نظارتی و سیاست گذاری را بر عهده داشته است. از ۱۵۰ هزار دانشجو، تعداد ورزشکاران برای شرکت در المپیاد دانشجویان به حدود ۲۸۰۰ نفر رسیده است. این یعنی ۱۴۸ هزار نفر نتوانسته‌اند در سطح المپیاد حاضر بشوند.

خبرنگاری از داداش پور درباره محدودیت‌های استفاده مشترک از فضاهای ورزشی در دانشگاه‌ها بین دانشجویان دختر و پسر سئوال پرسید. معاون وزیر علوم با بیان اینکه تاکنون هیچ اعتراض و شکایتی در این مورد ندیده است، گفت: سالن‌ها و امکانات ورزشی در دانشگاه‌ها برای همه دانشجویان است و باید به صورت مشترک استفاده بشود. سرانه ورزش دانشگاه‌ها ۳ متر و ۲۵ سانتیمتر است که عدد خوبی است؛ هرچند در بعضی از دانشگاه‌ها بیشتر است و در بعضی دانشگاه‌ها کمتر.

وی همچنین گفت: افزایش سهم دختران دانشجو یک اصل مهم و رویکرد اساسی در سازمان امور دانشجویان است.

«آیا در بخش استعدادیابی و داوری برای برگزاری المپیاد دانشجویان تعاملی با فدراسیون‌های ورزشی داشته‌اید؟» داداش پور در پاسخ به این سئوال اظهار کرد: به ازای هر ورزش، انجمن‌های ورزشی داریم. روسای فدراسیون‌ها در فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی و سازمان امور دانشجویان عضویت دارند و با آنها همکاری می‌کنیم. همراهی با فدراسیون‌های ورزشی نزدیک بوده است اما به خاطر کرونا، رشته‌هایی که تماس فیزیکی دارند را کمتر شرکت داده‌ایم.

در این نشست خبری همچنین محمد خدادادی مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز گفت: نسبت به المپیادهای سیزدهم و چهاردهم دانشجویان، تعداد رشته‌های کمتری در این دوره داریم. تعداد دانشگاه‌هایی که دختران آنها در المپیاد حضور دارند، ۹۶ دانشگاه است. برای پسران هم این آمار ۱۰۴ دانشگاه می‌باشد.

خدادادی بزرگترین کاروان دانشجویان برای المپیاد در بخش دختران و پسران را به ترتیب دانشگاه چمران اهواز و فردوسی مشهد دانست و تاکید کرد که به خاطر طولانی بودن مسیر بعضی از دانشگاه‌ها تا تبریز، مقدمات اسکان بعضی از دانشگاه‌ها زودتر صورت می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
رایزنی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه پاکستان و عمان
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
سوئیس: با ایران و آمریکا درباره مذاکره احتمالی در تماسیم
اعمال شب و روز اربعین را اینگونه به جا آورید
تغییر مسیر ۶ نفتکش عربستانی در پی تهدیدهای انصارالله یمن
عراقچی: وحدت مردم و دولت ایران و عراق به نقطه اوج رسیده است
سریال محمدحسین مهدویان به تلویزیون رسید
«فرزندآوری لاکچری»؛ چگونه فضای مجازی، فرهنگ قناعت را در خانواده‌ها تضعیف می‌کند؟
ثبت سفارش کتب درسی تمام پایه های تحصیلی
عزاداری قبیله «بنی‌عامر» در کربلا
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
اختصاص پژوهانه وزارت علوم به ۵ آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه امیرکبیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top