تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/04/12 - 15:40
کد خبر: 437032

وزارت علوم، به دنبال برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی

وزارت علوم، به دنبال برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی

معاون وزیر علوم با اشاره به برنامه‌های وزارتخانه برای برگزاری المپیاد دانشجویان، گفت: مهمترین برنامه ما برای سال بعد در صورت تامین منابع مالی برگزاری بازی‌های دانشجویان کشورهای اسلامی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، نشست خبری پانزدهمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور امروز یکشنبه با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

داداش پور در این نشست ابتدا به تاثیر کرونا و تعطیلی‌ها روی ورزش دانشجویان و المپیادها اشاره کرد و گفت: اگر درگیر کرونا نبودیم امسال شانزدهمین دوره المپیاد دانشجویان برگزار می‌شد. باید دانشجویان را درگیر فضای بانشاط کنیم و از طریق ورزش می‌توان این کار را انجام داد.

وی با بر شمردن رویدادهای ورزشی دانشجویان، از برگزاری مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در رده ورزش دانشجویان در سال آینده به عنوان مهمترین برنامه نام برد؛ البته به شرط تامین منابع مالی.

معاون وزیر علوم درباره هزینه‌های برگزاری المپیاد ورزشی برای دانشجویان تاکید کرد: تمام هزینه‌ها را دانشگاه‌ها متقبل می‌شوند. دانشگاه‌ها پای کار بوده‌اند. بیش از ۱۵۰ هزار دانشجو درگیر مسابقات منطقه‌ای بوده‌اند آن‌هم بدون هزینه. سازمان امور دانشجویان هم نقش حمایتی، نظارتی و سیاست گذاری را بر عهده داشته است. از ۱۵۰ هزار دانشجو، تعداد ورزشکاران برای شرکت در المپیاد دانشجویان به حدود ۲۸۰۰ نفر رسیده است. این یعنی ۱۴۸ هزار نفر نتوانسته‌اند در سطح المپیاد حاضر بشوند.

خبرنگاری از داداش پور درباره محدودیت‌های استفاده مشترک از فضاهای ورزشی در دانشگاه‌ها بین دانشجویان دختر و پسر سئوال پرسید. معاون وزیر علوم با بیان اینکه تاکنون هیچ اعتراض و شکایتی در این مورد ندیده است، گفت: سالن‌ها و امکانات ورزشی در دانشگاه‌ها برای همه دانشجویان است و باید به صورت مشترک استفاده بشود. سرانه ورزش دانشگاه‌ها ۳ متر و ۲۵ سانتیمتر است که عدد خوبی است؛ هرچند در بعضی از دانشگاه‌ها بیشتر است و در بعضی دانشگاه‌ها کمتر.

وی همچنین گفت: افزایش سهم دختران دانشجو یک اصل مهم و رویکرد اساسی در سازمان امور دانشجویان است.

«آیا در بخش استعدادیابی و داوری برای برگزاری المپیاد دانشجویان تعاملی با فدراسیون‌های ورزشی داشته‌اید؟» داداش پور در پاسخ به این سئوال اظهار کرد: به ازای هر ورزش، انجمن‌های ورزشی داریم. روسای فدراسیون‌ها در فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی و سازمان امور دانشجویان عضویت دارند و با آنها همکاری می‌کنیم. همراهی با فدراسیون‌های ورزشی نزدیک بوده است اما به خاطر کرونا، رشته‌هایی که تماس فیزیکی دارند را کمتر شرکت داده‌ایم.

در این نشست خبری همچنین محمد خدادادی مدیر تربیت بدنی دانشگاه تبریز گفت: نسبت به المپیادهای سیزدهم و چهاردهم دانشجویان، تعداد رشته‌های کمتری در این دوره داریم. تعداد دانشگاه‌هایی که دختران آنها در المپیاد حضور دارند، ۹۶ دانشگاه است. برای پسران هم این آمار ۱۰۴ دانشگاه می‌باشد.

خدادادی بزرگترین کاروان دانشجویان برای المپیاد در بخش دختران و پسران را به ترتیب دانشگاه چمران اهواز و فردوسی مشهد دانست و تاکید کرد که به خاطر طولانی بودن مسیر بعضی از دانشگاه‌ها تا تبریز، مقدمات اسکان بعضی از دانشگاه‌ها زودتر صورت می‌گیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشجویان آمریکایی در سالن امتحانات به رگبار بسته شدند
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top