تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/04/13 - 22:18
کد خبر: 437195

ابلاغ آئین‌نامه مرکز کارآفرینی و نوآوری

 ابلاغ آئین‌نامه مرکز کارآفرینی و نوآوری

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، آئین‌نامه مرکز کارآفرینی را به تمام مراکز آموزش عالی وابسته به این وزارتخانه ابلاغ کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» خیرالدین در راستای توسـعه، تکمیل و تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری و در قالب‌های ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری، مرکز رشد واحدهای فناور و پردیس علم و فناوری " آئیـن‌نامه مرکز کارآفرینی و نوآوری " را به روسای دانشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و کلیه مراکز آموزش عالی وابسته به این  وزارت ابلاغ کرد.

این آیین نامه با هدف شناسایی و توانمندسازی افراد و تیم‌های خلاق، نوآور، کارآفرین و فراهم کردن زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و فناورانه آنها در راستای تبدیل به فعالیت های کارآفرینانه تدوین و به مراکز اموزش عالی، پژوهشی و فناوری ابلاغ شد.

از دیگر اهداف ابلاغ این آیین‌نامه می توان به ایجاد روابط گسترده (شبکه سازی) بین دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی، دولت و صنعت، تجمیع منابع درون و بیرون از گروه هدف در راستای کارآفرینی و نوآوری و ارتقای نقش نوآوری و کارآفرینان در توسعه و اعتلای کشور از طریق توسعه فناوری و کسب و کار دانش بنیان اشاره کرد.

همچنین، ترویج و توسعه فرهنگ مالکیت فکری، کارآفرینی و نوآوری در کشور، شناسایی و توانمند سازی افراد خلاق نوآور، کارآفرین و فراهم کردن زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای علمی آنها در راستای تبدیل به فعالیت‌های کارآفرینانه و تسریع و تسهیل تبدیل ایده ها به محصول از اهداف دیگر ابلاغ آئین نامه مرکز کـارآفرینی و نوآوری هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان
پوتین: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
جدیدترین ادعای واهی نهاد تروریستی سنتکام درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top