تاریخ انتشار: شنبه 1401/04/25 - 21:10
کد خبر: 438357

دولت پیگیر اشتغال قهرمان المپیک شد

دولت پیگیر اشتغال قهرمان المپیک شد

رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در جریان سفر رئیس جمهور به کرمانشاه با کیانوش رستمی دیدار کرد و وعده داد مشکل اشتغال این قهرمان ملی رفع شود؛ حجت الاسلام والمسلمین صالحی در تماسی با وزیر ورزش نیز خواستار تسهیل شرایط تمرین و آمادگی این وزنه بردار کشورمان برای حضور در مسابقات المپیک ۲۰۲۴ شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایرنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز پنجشنبه ۲۳ تیر در بیست و هشتمین سفر استانی دولت، به دیار پهلوانان رفت و مهمان مردم خونگرم کرمانشاه بود. 

در جریان این سفر، رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری با کیانوش رستمی دارنده مدال طلای وزنه برداری در المپیک ۲۰۱۶ ریودوژانیروی برزیل و مدال نقره المپیک ۲۰۱۲ لندن و صاحب عنوان قهرمانی جهان در ۲۰۱۱ و ۲۰۱۴ که پس از وقوع زلزله سال ۹۶ در استان کرمانشاه مدال طلای بازی های المپیک ۲۰۱۶ خود را برای کمک به زلزله زندگان به حراج گذاشته بود، دیدار و گفت و گو کرد.  

کیانوش رستمی در این دیدار به بیان مشکلات و درخواست های خود از جمله مسأله اشتغالش پرداخت که حجت الاسلام والمسلمین صالحی در همان جلسه با وزرای ورزش و نفت تماس گرفته و موضوع را با آنها درمیان گذاشت؛ وی همچنین با بیان اینکه دولت مردمی خدمت به افتخارآفرینان برای مردم را وظیفه خود می داند، به قهرمان وزنه برداری کشورمان وعده داد خواسته های او را تا حصول نتیجه و رفع مشکل اشتغال وی پیگیری کند. 

جواد اوجی وزیر نفت صبح امروز دستور لازم را برای حل مشکل اشتغال رستمی که در ۱۰ سال گذشته مسئولان وقت بارها قول داده بودند اما اقدامی در این زمینه نشده بود، صادر کرده است.

همچنین در پی گفت و گوی تلفنی حجت الاسلام والمسلمین صالحی با سیدحمید سجادی وزیر ورزش و جوانان نیز قرار شد شرایط ویژه ای به منظور تمرین و آمادگی رستمی برای حضور در رقابت های المپیک ۲۰۲۴ پاریس در نظر گرفته شود.

کیانوش رستمی بعد از دیدار با رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری از پیگیری های وی برای حل مشکلاتش قدردانی کرد و گفت: اینکه می بینی رئیس جمهور و مسئول ارتباطات مردمی دولت با حوصله و روی گشاده پای حرف های مردم می نشینند و به درخواست های آنها توجه دارند و کارها را سریع پیگیری می کنند، واقعاً ارزشمند و خوشحال کننده است.

وی همچنین به ظرفیت های گسترده استان کرمانشاه در حوزه های مختلف اشاره کرد و خواستار توجه مضاعف دولت به این استان به ویژه در حوزه ورزش قهرمانی برای افتخارآفرینی هرچه بیشتر ورزشکاران کشورمان و خرسندی مردم شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
گزافه‌گویی وزیر خارجه دولت تروریست آمریکا درباره ایران
نیویورک تایمز: تنگه هرمز به قدرتمندترین سلاح ایران تبدیل شد
عراقچی: هرگونه اقدام خصمانه با پاسخی فوری و قاطع روبرو خواهد شد
برنامه‌ریزی برای مراسم رهبر شهید در حال انجام است
عید غدیر، فصل باران حقیقت بر شوره‌زار مسیر تاریخ است
روایت عارف از صد روز مقاومت ملت ایران
عید سعید غدیر خم «عیدالله‌الاکبر» است
عملکرد کمیته‌های انضباطی دانشگاه‌ها در برخورد با دانشجویان ساختارشکن دی ماه را شفاف اعلام کنید
کارت «امید مادر» جاماندگان شارژ شد
سکوتی به قیمت تقویت پیاده نظام دشمن
ایران به تنهایی می‌تواند بر تنگه هرمز حکمرانی کند
از سرگیری حملات علیه ایران به نفع هیچ کس نیست
واکنش تاج به گزارش نیویورک‌تایمز
تغییر زمان برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد به دلیل تداخل با کنکور
تسهیل درمان زوجین در مناطق محروم
افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت بلیط هواپیما در جهان
توافق تهران و واشنگتن چالشی برای نتانیاهو است
اعتراض صریح مراجع به دولت به خاطر گرانی‌ها
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top