تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/05/05 - 16:35
کد خبر: 439458

مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع)، بهترین فرصت برای پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی

مراسم عزاداری سیدالشهدا(ع)، بهترین فرصت برای پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی

دبیر شورای نگهبان گفت: دشمن برای تغییر باور مردم بویژه جوانان و ایجاد شبهات و انحرافات عقیدتی سرمایه‌گذاری سنگینی کرده و مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) بهترین فرصت برای پاسخ‌گویی به شبهات اعتقادی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان، صبح امروز (چهارشنبه ۵ مرداد) در نطق پیش از دستور جلسه شورا با قدردانی از رهبر معظم انقلاب اسلامی به خاطر اعتماد مجدد ایشان به فقهای شورای نگهبان، اظهار داشت: روز گذشته نیز ۳ حقوقدان شورای نگهبان از سوی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مشخص شدند که انتخاب این حقوقدانان محترم؛ آقایان دکتر کدخدایی، دکتر پروین و دکتر ره‌پیک را تبریک می‌گویم.

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های خالصانه فضل الله موسوی عضو سابق حقوقدان شورای نگهبان که دوره عضویتش پایان یافت و خیر مقدم به دکتر پروین عضو جدید حقوقدان شورای نگهبان، گفت: امیداورم خدای متعال به همه اعضای شورای نگهبان در انجام وظایف قانونی و شرعی توفیق عنایت فرماید.

آیت الله جنتی در ادامه سخنان خود با اشاره به در پیش بودن ماه محرم و ایام اقامه عزای حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایشان، تصریح کرد: واقعه عاشورا، مصیبت عظیمی در تاریخ اسلام بود که داغ آن تا ابد در دل مومنین وجود دارد؛ امیدوارم عزاداری‌هایی که در این ماه برگزار می‌شود، مقبول درگاه خداوند متعال قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه شهادت حضرت امام حسین(ع) حقیقتا عامل بقای دین اسلام شد و فلسفه اقامه عزای آن حضرت هم ماندگار کردن دین خداست، خاطرنشان کرد: مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله(ع) یک فرصت بی‌نظیر معنوی برای بازسازی باورها و اعتقادات دینی است و در این ایام که فضای جامعه معطر به عطر یاد آل الله است، دل‌ها آمادگی بیشتری برای پذیرش حقیقت دارند، لذا سخنرانان و مداحان باید قدر این ایام را بدانند و وظیفه مهم جهاد تبیین را انجام دهند.

وی افزود: لحظه لحظه حرکت حضرت اباعبدالله(ع) انسان‌ساز است و ما را در برابر یک گنجینه عظیم معرفت‌ساز قرار می‌دهد. اخلاص، توکل، ظلم ستیزی، آزادگی، دفاع از حدود الهی، باور عمیق به سنت‌های الهی، ایثار و ازخودگذشتگی، مقاومت در راه حق، پایبندی به ارزش‌های انسانی و بسیاری ارزش‌های دیگر، آموزه‌های این حرکت الهی است.

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه دشمن برای تغییر باور مردم و به ویژه جوانان و ایجاد شبهات و انحرافات عقیدتی سرمایه‌گذاری سنگینی کرده و مراسم عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) بهترین فرصت برای پاسخگویی به شبهات اعتقادی است، متذکر شد: هدف اصلی از خلق حماسه عاشورا هدایت انسان است و این حرکت حضرت امام حسین(ع) در طول تاریخ همواره منشا هدایت انسان‌ها بوده که پیروزی انقلاب اسلامی نیز نتیجه درس آموزی ملت آزاده و مومن ایران اسلامی از این حماسه است و شهدا شاگردان برجسته مکتب سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله(ع) هستند.

در ابتدای این جلسه، آیت الله جنتی به پاس قدردانی از خدمات فضل الله موسوی در زمان عضویت در شورای نگهبان یک جلد کلام الله مجید را به وی اهدا کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مصرف بنزین ایران فاصله معناداری با الگوی بهینه دارد
واکنش کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی به تقدیر خاخام اسرائیلی از تغییر کتب درسی عربستان
فیلم | پاسخ دقیق علی خضریان به پرسشی درباره چگونگی کنشگری دانشگاه در خصوص مسئله "مقاومت"
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top