تاریخ انتشار: شنبه 1401/05/15 - 19:45
کد خبر: 440436

افزایش وام اشتغال سربازان به ۱۵۰ میلیون تومان

افزایش وام اشتغال سربازان به ۱۵۰ میلیون تومان

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح از افزایش وام اشتغال سربازان به ۱۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: رئیس جمهور سند ملی مهارت آموزی و اشتغال سربازان را تایید کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، سردار محمدجواد زاده کمند با اشاره به مبحث مهارت آموزی و لزوم همکاری دیگر نهادها با ستاد کل نیروهای مسلح برای اجرایی شدن این موضوع گفت: مهارت آموزی سربازان موضوعی نیست که فقط مربوط به نیروهای مسلح باشد و نیروهای مسلح بتوانند به تنهایی این کار را به سرانجام برسانند.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه در این سند سهم هر کدام از دستگاه‌ها در پشتیبانی از موضوع مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه تعیین شده است، گفت: امیدواریم تمامی دستگاه‌ها به نقشی که در این سند برای آنها در نظر گرفته شده است، عمل کنند تا اهداف مان در موضوع مهارت آموزی به طور کامل محقق شود.

رئیس جمهور سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه را تأیید کرد

وی افزود: در همین راستا سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه تهیه و به تأیید رئیس جمهور رسید و به تمامی دستگاه‌ها ابلاغ شد تا آن چیزی که در این سند پیش بینی شده با همکاری تمامی نهادها به مرحله عمل برسد.

به گفته وی، برای اجرایی سازی سند ملی مهارت آموزی و اشتغال کارکنان وظیفه کمیته ویژه ای تشکیل شده و تا به امروز پنج جلسه برگزار شده و وظایف هر دستگاه به طور دقیق مشخص شده است.

سال گذشته رقم وامی که به هر سرباز اعطا می‌شد ۱۰۰ میلیون تومان بود که امسال این رقم به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

سردار زاده کمند با اشاره به وام در نظر گرفته شده برای اشتغال سربازان گفت: سال گذشته مصوب شد دو هزار میلیارد تومان برای اعطای وام به سربازان داده شود که البته بخشی از این تسهیلات قرض‌الحسنه بود و دو هزار نفر توانستند از این تسهیلات بهره مند شوند.

وی گفت: اما برای عملیاتی سازی این تسهیلات اقدامات و ریل گذاری‌هایی نیاز بود که به موقع کارها انجام نشد و از برنامه عقب افتادیم.

فرمانده قرارگاه مهارت آموزی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: امسال تلاش داریم تا تمامی تسهیلاتی که به سربازان داده می‌شود در قالب وام قرض‌الحسنه باشد البته افرادی که دوره‌های مهارت آموزی را طی کرده باشند و خدمتشان به پایان رسیده باشد می‌توانند برای اشتغال از این وام استفاده کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رقم وام سربازان به منظور اشتغال زایی تغییری کرده یا خیر، گفت: سال گذشته رقم وامی که به هر سرباز اعطا می‌شد ۱۰۰ میلیون تومان بود که امسال این رقم به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

زاده کمند خاطرنشان کرد: امسال ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای وام سربازان آن هم به صورت قرض‌الحسنه در نظر گرفته شده است، که امیدواریم به صورت کامل محقق شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
هر اقدام زمینی دشمن در نطفه خفه می‌شود/ آمادگی ایران برای نبردی طولانی
واکاوی راهبردی سیره حسنی؛ از همراهی امام حسین (ع) تا زمان‌بندی الهی شهادت
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مجوز ۵ رشته تحصیلی جدید در دانشگاه ایلام صادر شد
محرومیت ۱۰ ساله ۳ داوطلب متخلف آزمون دستیاری ۱۴۰۵
۸۰ روز تا کنکور ارشد وزارت بهداشت؛ یا قبول می‌شی یا نه!
نتایج آزمون ورودی پایه دهم مدارس نمونه دولتی و تکمیل ظرفیت سمپاد اعلام شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top