تاریخ انتشار: شنبه 1401/05/15 - 20:02
کد خبر: 440442

امنیت غذایی جهان در گرو تحریم‌ روسیه

امنیت غذایی جهان در گرو تحریم‌ روسیه

وزیر کشاورزی روسیه هشدار داد، اگر مسکو نتواند هدف برداشت محصولات کشاورزی خود را محقق کند، در برنامه‌های صادرات خود تجدیدنظر می‌کند که این امر تاثیر منفی بر بازار محصولات کشاورزی جهان خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از راشاتودی، دمیتری پاتروشف، وزیر کشاورزی روسیه گفت، تحریم‌ها برداشت غلات در روسیه را مختل کرده و بحران غذایی در جهان را تشدید خواهد کرد.

وی افزود، کشورش ممکن است مجبور شود در برنامه‌های صادراتی خود بازنگری کند.

پاتروشف گفت، کشاورزان روسی در اجرای برنامه های برداشت خود با مشکل مواجه هستند.

این مقام روسی، شرایط بد آب و هوایی در برخی از مناطق از جمله بارش سنگین باران و وزش شدید باد، بعلاوه مشکلات واردات قطعات یدکی برای تجهیزات کشاورزی را به عنوان دلایل کاهش تولید محصولات کشاورزی به میزان قابل توجهی کمتر از سال گذشته عنوان کرد.

وزیر کشاورزی روسیه توضیح داد: «تمامی این عوامل تحقق هدف برداشت ۱۳۰ میلیون تن گندم را با مشکل مواجه خواهد کرد. البته، ما نیازهای بازار خود را به طور کامل تامین خواهیم کرد.»

«با این حال، اگر ما نتوانیم به برنامه برداشت خود برسیم، مجبور می‌شویم، در برنامه های صادرات ۵۰ میلیون تن محصولات کشاورزی تجدیدنظر کنیم. این امر تاثیر منفی بر بازار محصولات کشاورزی جهان خواهد داشت.»

پاتروشف هشدار داد، میزان گندم موجود در این فصل در جهان به دلیل عواملی از جمله خشکسالی در آمریکا و اروپا، سیل در استرالیا و شرایط نامساعد جوی در هند کاهش خواهد یافت. تمامی این عوامل به همراه «محدودیت‌های لجستیکی»، «خطرات جدی برای امنیت غذایی در جهان» ایجاد می‌کند.

سازمان ملل هشدار داده است که اختلال در صادرات غلات از اوکراین و سایر کشورهای بزرگ تولیدکننده گندم، به کشورهای آفریقایی و سایر کشورهای درحال توسعه آسیب می‌زند و «بحران بی سابقه گرسنگی در جهان» ایجاد می‌کند.

کشورهای زیادی از جمله آمریکا و اتحادیه اروپا از ۲۴ فوریه امسال، تحریم های سختی علیه مسکو در واکنش به حمله به اوکراین اعمال کردند. روسیه یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در جهان است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام انتصاب رضایی و فرماندهان
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست یمنی
اعتراض خبرنگاران آمریکایی به «طعمه‌شدن» در پی ترس ترامپ از ایران
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top