تاریخ انتشار: شنبه 1401/05/22 - 22:25
کد خبر: 440937

بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای اهانت میرحسین موسوی به مدافعان حرم را محکوم کرد

بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای اهانت میرحسین موسوی به مدافعان حرم را محکوم کرد

بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از مظلومیت آزادگان جهان، اهانت میرحسین موسوی به مقام شامخ مدافعان حرم اهل بیت(ع) را محکوم کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» بسیج اساتید دانشگاه‌ فنی و حرفه‌ای کشور در بیانیه‌ای واکنش به یادداشت اخیر میرحسین موسوی نوشت: بادداشت این عنصر خودفروخته نشان‌دهنده این واقعیت است که در پشت‌پرده چنین  مواضعی دشمنان قسم خورده ایران عزیز چه وقیحانه بازیگران خود را به حرکات ایذایی وامی‌دارند تا خون مدافعان شریفی مانند سردار همدانی که از ابتدای جوانی تا لحظه شهادت از خاک و کیان و عزت این کشور دفاع کرده اند را پایمال کنند.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم

حرکت جهاد اسلامی در پاسخ‌ گویی به تجاوزات رژیم صهیونیستی نشان دهنده تغییر موازنه قدرت در محور مقاومت می‌باشد و نشان دهنده آغاز تغییر در آن چیزی است که نخاله های غربی با عنوان پیمان آبراهام بدنبال آن هستند. این‌ موضوع هم‌زمان با فتنه‌ها و دسیسه‌های داخلی این روزها بسیار قابل‌تأمل است و جالب آنکه در همین ایام میرحسین موسوی از سران فتنه هماهنگ با استکبار جهانی دست‌ به کار شده است.

بیانیه صادر شده از طرف این عنصر خودفروخته نشان‌دهنده این واقعیت است که در پشت‌پرده چنین مواضعی دشمنان قسم خورده ایران عزیز چه وقیحانه بازیگران خود را به حرکات ایذایی وامی‌دارند تا خون مدافعان شریفی مانند سردار همدانی که از ابتدای جوانی تا لحظه شهادت از خاک و کیان و عزت این کشور دفاع کرده اند را پایمال کنند.

بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن حمایت از مظلومیت آزادگان جهان بیانیه میرحسین موسوی که به دنبال تضعیف و به انحراف کشاندن راه حسین بن علی(ع) و نهضت عاشورایی هست را محکوم کرده و سکوت کنندگان در قبال این توهین آشکار را به اعلام موضع آشکار خود فرا می خواند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ابهام در سرنوشت استیضاح میدری
هشدار مسکو به واشنگتن؛ جنگ با ایران، جهان را به آستانه یک مسابقه هسته‌ای می‌برد
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top