تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/06/03 - 15:28
کد خبر: 442134

نقش دانشگاه در حل مسائل جامعه یک مطالبه عمومی است

نقش دانشگاه در حل مسائل جامعه یک مطالبه عمومی است

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در گام دوم انقلاب حضور دانشگاه در جامعه و با رویکرد حل مسائل یک مطالبه عمومی از دانشگاهیان و یکی از انتظارات وزارت علوم از جامعه دانشگاهی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر فرخی در شورای اداری شهرستان سراوان، حضور ریاست جمهوری در مناطق مختلف کشور جهت بررسی میدانی مسائل و مشکلات مناطق مختلف کشور و برنامه‌ریزی برای حل مشکلات با رویکرد عدالت محوری و عملیاتی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری را به عنوان فصل نوینی از مدیریت در تراز انقلاب دانست و افزود: بازدیدها و حضور میدانی مدیران وزارت علوم هم با همین رویکرد دولت سیزدهم و با هدف توجه به مناطق کمتر توسعه یافته و تدابیر ویژه برای ساماندهی و باز آمایش آموزش عالی در این مناطق با رویکرد عدالت محوری و کمک به توسعه شهرستان‌های واقع در مناطق محروم، صورت می‌پذیرد که یقینا در تصمیم‌گیری‌ها واقع‌بینانه‌تر عمل خواهد شد.  

فرخی در ادمه با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی و استفاده از فعالین عرصه علم و فناوری و سازمان‌های مردم‌نهاد سهم وقف و خیریه از تأمین مالی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و فناوری افزایش یابد، توصیه کرد: مسئولین استان سیستان و بلوچستان نیز از ظرفیت خیرین محلی برای تکمیل سایت مجتمع آموزش عالی سراوان کمک بگیرند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، فعال کردن شورای عالی عتف با حضور رئیس‌جمهوری بعد از یازده سال را نشانه رویکرد دولت سیزدهم به اهمیت آموزش عالی و توجه به حوزه علم و فناوری دانست.

وی تصریح کرد: حضور دانشگاه در جامعه و با رویکرد حل مسائل جامعه یک مطالبه عمومی از دانشگاهیان و یکی از انتظارات وزارت علوم از جامعه دانشگاهی و دانشگاه‌های واقع در شهرستان‌ها است و انتظار می رود در این دوره با رویکرد حل نظام مسائل، گرهی از مشکلات شهر سراوان توسط مجتمع آموزش عالی سراوان باز شود.

به نقل از وزارت علوم، در سفر یک روزه مصادف با اولین روز هفته‌ دولت، دکتر فرخی و همراهانش، از سایت جدید پردیس مجتمع آموزش عالی سراوان بازدید به عمل آورد و همچنین تعدادی از پروژه‌های جدید این مجتمع را افتتاح کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top