تاریخ انتشار: دوشنبه 1401/06/07 - 17:48
کد خبر: 442542

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس مطرح کرد:

باقی ماندن مابه‌التفاوت کالاها بعد از حذف ارز ترجیحی

باقی ماندن مابه‌التفاوت کالاها بعد از حذف ارز ترجیحی

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: میزان مابه‌التفاوت در بین اعضای زنجیره باقی ماند و به خزانه بازنگشته است، کمیسیون اصل نود به این موضوع ورود کرد تا وزارت صمت این میزان مابه‌التفاوت را محاسبه و اخذ کند. وزیر صمت در دو جلسه پیش از جلسه امروز نیز در کمیسیون حاضر شده بود تا این موضوع تعیین تکلیف شود.

به گزارش سرویس اقتصادی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان در توضیح نشست امروز صبح ۷ شهریورماه کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونان وزیر، گفت: با توجه به اینکه پس از حذف ارز ترجیحی آقای شاه میرزایی معاون تجارت و خدمات وزارت صمت ۲۲ اردیبهشت ماه سال جاری نامه‌ای زدند و اعلام کردند که همه کالاهای در زنجیره به قیمت جدید فروخته شود؛ موضوع دریافت مابه التفاوت کالاهایی که پس از حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت با قیمت جدید فروخته شده اما با قیمت قدیم خریداری شده‌اند، به عنوان نخستین دستور کار بررسی شد. 

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: میزان مابه‌التفاوت در بین اعضای زنجیره باقی ماند و به خزانه بازنگشته است، کمیسیون اصل نود به این موضوع ورود کرد تا وزارت صمت این میزان مابه‌التفاوت را محاسبه و اخذ کند. وزیر صمت در دو جلسه پیش از جلسه امروز نیز در کمیسیون حاضر شده بود تا این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی در ادامه اظهار کرد: وزیر صمت در جلسه امروز نهایتا پذیرفتند که مابه‌التفاوت کالاهایی که ارز ترجیحی آنها حذف شده باید اخذ شود و قرار شد بر اساس اطلاعات موجود در سامانه جامع تجارت، ظرف حداکثر دو ماه مابه‌التفاوت را از اعضای زنجیره اخذ کند تا از تضییع حقوق بیت المال جلوگیری شود.

خضریان یادآور شد: در ادامه نشست صبح امروز اجرای طرح رهگیری لوازم یدکی خودرو مورد بررسی قرار گرفت. کمیسیون از اجرای این طرح حمایت می‌کند اما در اجرا نقص‌های وارد است که به وزارت صمت گوشزد کردیم. وزیر صمت مقرر شد این نقص‌ها را بررسی و برنامه خود را در این زمینه بازنگری کند.

نماینده مردم تهران، ری شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، همچنین گفت: دستور دیگر استیفای حقوق مالکانه و اجرای بند (ل) تبصره بودجه ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ بود، بر اساس این بند قانون وزارت صمت تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۱ مکلف شده بود تا فهرست واحدهایی که مواد معدنی را فرآوری می‌کنند به سازمان امور مالیاتی ارایه دهد اما هنوز انجام نشده است لذا مقرر شد وزارت صمت در اسرع وقت این فهرست را ارایه کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حجم کمک‌ نظامی آمریکا به کی‌یف در دوره بایدن
حزب‌الله: ارسال پیام بازدارندگی به دشمن ضروری بود
حمله جدید رژیم صهیونیستی به جنوب و مرکز غزه
توافق اولیه فتح و حماس برای اداره آینده نوار غزه
اخذ انواع گواهی ایزو معتبر سریع و ارزان
نگرانی آمریکا از خطر فروپاشی توافق آتش‌بس در لبنان
منطقه «خناصر» در حومه حلب به کنترل ارتش سوریه درآمد
طرح صهیونیست‌ها برای ایجاد منطقه حائل در شمال نوار غزه
اذعان رژیم اسرائیل به نقض آتش بس و تجاوز به ۳۰ هدف در لبنان
۹ شهید و ۳ زخمی در تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
حزب الله عراق: تصمیمی برای اعزام نیرو به سوریه نگرفتیم
محمد رستمی امضای خود را پس گرفت
ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای مردود است
اردن خواستار فشار بر رژیم صهیونیستی برای ورود کمک به غزه شد
ترکیه یکی از مهمترین تأمین‌کنندگان مایحتاج اسرائیل است
از قضاوت داور ناراحتم
پیام ایران حمایت قاطع از دولت سوریه است
ما و سوریه در شرایط سخت از یکدیگر دفاع می‌کنیم
توصیه رادیکال‌ها به پزشکیان؟
اجازه نمی‌دهیم معیشت مردم آسیب ببیند
تساوی استقلال در شبی که آمار به سود الاهلی بود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top