تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/06/16 - 16:37
کد خبر: 443416

معاون وزیر علوم:

افزوده شدن ۱۴هزار نفر به ظرفیت خوابگاه‌های کشور

افزوده شدن ۱۴هزار نفر به ظرفیت خوابگاه‌های کشور

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: ‌۱۴ هزار نفر به ظرفیت خوابگاه‌های کشور افزوده شده و در کنار آن درصدد احداث خوابگاه‌های متأهلی هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، هاشم داداش‌پور ظهر چهارشنبه در هفتادمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز عالی کشور که به مدت سه روز در دانشگاه محقق اردبیلی برپا شده است، اظهار کرد: امسال در شرایطی به سمت بازگشایی دانشگاه‌ها حرکت می‌کنیم که بعد از ۲ سال و ۲ ماه رکود کرونا، دانشجویان جدید از محیط مدرسه و روحیات آن منفک شده و وارد فضای بزرگ‌تر به نام دانشگاه می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه بعد از عید ۱۴۰۱، ۲ ماه تجربه حضور دانشگاهیان در دانشگاه‌ها را داشتیم، تصریح کرد: شرایط کرونایی فرصتی شد تا فضای جدیدی در مجموعه دانشگاه‌های کشور ایجاد شود اما در کنار آن شاهد تفاوت‌ها و تناقض‌هایی نیز خواهیم بود.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه تمامی دانشگاه‌های کشور در صدد رفع کمبودها، ضعف‌ها و نقصان‌های خود هستند، گفت: تلاش می‌کنیم تا در راستای تلطیف فضای دانشگاه، برای حضور دانشجویان تمهیداتی بیندیشیم.

داداش‌پور به چالش‌های پیش روی دانشگاه‌ها اعم از چالش‌های فرهنگی، بحران‌های عاطفی، تغذیه، تأمین خوابگاه و… اشاره کرد و افزود: دانشجویان با ورود به دانشگاه فضای جدیدی را تجربه خواهند کرد که اغلب آنها متولد دهه ۸۰ بوده و هیچ درکی از محیط بزرگ‌تر ندارند.

وی به تحولات ایجاد شده در فضای اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: دانشجویانی که سطح بالایی از رفاه را در خانواده‌ها تحت عنوان تک فرزندی تجربه کرده و با یک رفاه کامل دوران دبیرستان را سپری کرده‌اند، اینک با تمایلات سبک زندگی جدید وارد جامعه بزرگ‌تر می‌شوند که ما نیز باید سعی کنیم تا منطبق بر این سبک زندگی مسائل را در دانشگاه‌ها به پیش ببریم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه تغذیه و سلف دانشجویان از چالش‌های عمده دانشگاه است، خاطرنشان کرد: طی مباحثی با وزارت برنامه و بودجه مقرر شده تا بودجه تغذیه دانشجویان به خود آنها واگذار شود تا در رستوران‌ها، کافه تریاها و… که مورد تأیید دانشگاه است، دانشجویان نسبت به تهیه غذای خود اقدام کرده و در این صورت شاهد ایجاد تنوع غذایی نیز خواهیم بود.

وی تعطیلی ۲ ساله کرونا را نقصانی برای فضای آموزشی کشور اعلام کرد و گفت: در این مدت همه به نوعی از این فضا فاصله گرفتند که راه‌اندازی مجدد فعالیت‌های عمومی دانشگاه‌ها فرصت می‌خواهد.

داداش‌پور یکی دیگر از چالش‌های اساسی پیش روی متولیان دانشگاه‌ها و دانشجویان را تأمین خوابگاه اعلام کرد و افزود: قبل از کرونا ۲۷۰ هزار نفر دانشجو در خوابگاه‌ها به سر می‌برند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: این در حالی بود که ما تنها ۲۰۲ هزار واحد خوابگاهی داشتیم و ۷۰ هزار نفر از دانشجویان در خوابگاه‌های استیجاری و خودگردان مستقر بودند.

داداش‌پور بیان کرد: در سال تحصیلی پیش رو ۱۴ هزار نفر به ظرفیت خوابگاه‌های کشور افزوده خواهد شد و در صدد هستیم تا با افزایش تعداد خوابگاه‌های متأهلی، زمینه رفاه دانشجویانی که با خانواده تحصیل می‌کنند را نیز فراهم کنیم.

وی سیاست وزارت علوم در بازگشایی دوباره دانشگاه‌ها را یادآور شد و اظهار کرد: ایجاد فضای آرام توأم با بار آموزشی قوی برای دانشجویان انجام خواهد شد.

داداش‌پور تصریح کرد: امیدواریم مشکل مربوط به تراکم دانشجویان در شهرهای بزرگ به ویژه در خوابگاه‌ها و… مرتفع شده و بتوانیم با ساماندهی دانشجویان خاطره خوش را از تحصیل آنها ایجاد کنیم.

وی سلامت برای همه دانشجویان را شعار اصلی وزارت علوم اعلام کرد و گفت: قبل از ورود به مرحله آموزش حضوری دانشجویان، سلامت روحی و روانی آنها برای ما بسیار مهم و حائز اهمیت است و معتقدیم مشاوره عامل مؤثر برای حل بسیاری از مسائل دانشجویان خواهد بود.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از راه‌اندازی واحد مشاوره دانشجویی در تمامی دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر هر یک از این مراکز دارای یک مرکز مشاوره دانشجویی است و در تلاش هستیم ساختار سازمانی این مراکز با تغییر در راستای بهبود عملکرد سبک زندگی سالم و شادی را برای دانشجویان رقم بزند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انهدام باقیمانده تیم تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان توسط سپاه
انهدام پهپاد MQ۹ در آسمان هرمزگان توسط سپاه
قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست
بدهی آمریکا تا سال ۲۰۲۸ از ۱۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی عبور می‌کند
بازگشت زائران در دو روز اوج/ آماده‌باش ۱۳۰۰ اتوبوس
امام‌جمعه موقت جاسک: معطلی مردم در صف‌های بنزین مصداق حق‌الناس است
امام جمعه ایرانشهر: هزینه تسلیم بیشتر از مقاومت است
بی‌نیاز: با ایستادگی و مقاومت برابر دشمن، وعده نصرت الهی محقق خواهد شد
در اقدامی کم سابقه طی ۱۶ سال گذشته ۳ مجرم در آمریکا اعدام شدند
تقوی: جواب همه جنایتکاران را از سنگر علم باید بدهیم / ما از تنگه هرمز به هیچ وجه نمی‌گذریم
وارد آمدن خسارت‌ شدید به پهپادهای آمریکا در جنگ با ایران
رایزنی ولیعهد عربستان و فرمانده سنتکام درباره تحولات منطقه
نگرانی صهیونیست‌ها از بازسازی سریع توان موشکی ایران
حملات موشکی و پهپادی به مواضع مزدوران عربستان در غرب یمن
رسانه‌های صهیونیستی: جنگ ایران شکستی راهبردی برای آمریکا و اسرائیل بود
مردم، آزمایشگاه تصمیمات اقتصادی دولت نیستند
عربستان ائتلاف دفاعی دریایی جدید تشکیل داد
نشریه امریکایی از بن‌بست در برنامه فروش جنگنده‌های F-۳۵ به ترکیه خبرداد
آمریکا: ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه است
مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است
تداوم حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اختلال موقت در درگاه پرداخت آزمون‌های علوم پزشکی
دانشجویان، هوش مصنوعی را به جای خود سر کلاس می‌فرستند!
شکایت جنجالی علیه دانشگاه کلمبیا
شنبه آخرین مهلت ثبت‌نام در ۵ آزمون علوم پزشکی/ برگزاری آزمون ۲۹ مرداد
آغاز نام‌نویسی بیست‌ودومین فراخوان جذب هیئت علمی پزشکی از فردا
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top