تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/06/20 - 02:18
کد خبر: 443644

هفته ششم لیگ برتر فوتبال؛

درخشش پرسپولیس در صدر با ستاره هلندی

درخشش پرسپولیس در صدر با ستاره هلندی

درخشش مهاجم خارجی تیم فوتبال پرسپولیس سه امتیاز مهم را برای این تیم از مسجد سلیمان به همراه داشت تا شاگردان یحیی گل محمدی قافیه را به مدعیان دیگر واگذار نکنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، تیم فوتبال پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر امروز شنبه میهمان تیم نفت مسجد سلیمان بود که این بازی با نتیجه دو بر یک به سود پرسپولیس ‏‬به پایان رسید.

یورگن لوکادیا (پنالتی - ۵۴ و ۶۹) برای پرسپولیس و سامان نریمان جهان (۱۱) برای نفت گلزنی کردند.

نفتی‌های میزبان در این مسابقه عملکرد بسیار خوبی داشتند و پرسپولیس را در همان دقایق ابتدایی غافلگیر کردند. پاس رضا دهقانی و شوت سرضرب و محکم نریمان جهان از پشت محوطه جریمه به تور دروازه پرسپولیس چسبید تا گل نخست به این ترتیب به ثمر برسد.

نفت که بازی سرعتی و روی زمین را در دستور کار قرار داده بود، در دقیقه ۳۰ روی یک ضد حمله سریع می‌توانست به گل دوم برسد. در این صحنه، نریمان جهان با سرعت زیاد با علیرضا بیرانوند در حالت تک به تک قرار گرفت اما ضربه نهایی و «چیپ» نریمان جهان از بالای دروازه به اوت رفت.

پیش از آن و در دقیقه ۲۳ پرسپولیس با نفوذ از سمت چپ دفاع نفت و حرکت تا داخل محوطه جریمه این تیم می‌توانست به گل تساوی برسد اما این موقعیت خوب گلزنی توسط دروازه بان نفت مهار شد. چند ثانیه بعد، نفت روی ضد حمله صاحب فرصت شد که ضربه رضا دهقانی به تیرک دروازه پرسپولیس برخورد کرد.

فشار پرسپولیس برای گلزنی در وقت‌های اضافه هم ادامه داشت و لوکادیا توانست در دقیقه ۳+۴۵ دروازه نفت را باز کند اما کمک داور به نشانه آفساید، پرچم خود را بالا برد تا نیمه اول با همان یک گل نفت تمام شود.

نیمه دوم با بازی تهاجمی پرسپولیس آغاز شد. هافبک‌های این تیم سعی داشتند با ارسال پشت مدافعان میزبان، لوکادیا را صاحب موقعیت گلزنی کنند که تلاش آنها در دقیقه ۵۴ باعث شد تا این مهاجم صاحب جدی ترین موقعیت گل شود اما میلاد باقری روی مهاجم هلندی سرخپوشان خطا کرد تا داور مسابقه در سوت خود دمیده و ضمن نشان دادن کارت قرمز به مدافع خاطی میزبان برای پرسپولیس اعلام پنالتی کند.

لوکادیا خودش پشت ضربه ایستاد و توانست دروازه سعید جلالی راد را باز کند تا کار به تساوی بکشد.

۱۰ نفره شدن نفت مسجد سلیمان باعث ایجاد تغییراتی در ترکیب این تیم برای استحکام خط دفاعی شد اما حملات پر دامنه پرسپولیس و تیزهوشی لوکادیا کمک کرد تا این مهاجم دومین گل خود و تیمش را در بازی امشب به ثمر رسانده و باعث پیروزی مهم خارج از خانه شود.

لوکادیا در حالی عامل اصلی برد پرسپولیس در بازی امشب محسوب شد که این تیم با توجه به نتایج سایر بازی‌های امروز برای ماندن در صدر جدول به سه امتیاز این بازی احتیاج داشت.

سرخپوشان پایتخت با این نتیجه ۱۴ امتیازی شدند تا دوباره به صدر جدول بازگشته و با خیالی آسوده به تعطیلات لیگ برتر بروند.

نفت مسجد سلیمان نیز هشت امتیازی باقی ماند تا در رتبه هفتم باقی بماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نامه جمعی از نمایندگان به قالیباف و ذوالقدر درباره مذاکرات
افزایش سهمیه بومی در دستیاری دندانپزشکی؛ اعلام آخرین مهلت ثبت‌نام
میانگین راندمان نیروگاه‌های کشور از مرز ۴۰ درصد گذشت
اهدای ۱۲۷ گرم طلا توسط بانوان مینابی برای حمایت از جبهه دفاع از وطن
نتانیاهو به ترامپ: اسرائیل نباید قربانی توافق آمریکا و ایران شود
رسانه صهیونیستی: ایران تاکنون هیچ امتیازی نداده است
ادعای بلومبرگ: احتمالا توافق ایران و آمریکا یکشنبه در ژنو امضا می‌شود
خاتمی: مردم ایران با دشمنانی عهدشکن و پیمان‌شکن طرف‌ هستند
بازگشت ۷۶ درصد حجاج ایرانی به کشور
احضار دیپلمات ارشد آمریکا در هند در پی حمله به کشتی‌های تجاری
اعلام اسامی عطرهای بدون مجوز عرضه‌شده در بازار
رایزنی عراقچی با همتای فرانسوی درباره روند تحولات دیپلماتیک
ایران و روسیه نقشه‌راه سه‌ساله همکاری گردشگری امضا کردند
پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند
سایه جنگ باید برای همیشه از سر کشور دور شود؛ مذاکرات هدفمند باشد
الگوی تکراری ترامپ 
انتقام شهدای دنا را خواهیم گرفت
فیلم | رصد جنگنده F۳۵ برای ایران ممکن شده است
بازداشت یک آمریکایی در چین به اتهام جاسوسی
نزدیکان ترامپ به دنبال پاک کردن سوابق استیضاح از کارنامه او
پایان هژمونی گوگل؟ ۲۰۲۶، سال گذار از جستجوی آمریکایی به جستجوی ملی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top