تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/06/22 - 12:44
کد خبر: 443850

تایید مرگ یک بیمار در لس‌آنجلس بر اثر آبله میمونی

ایسنا نوشت: اداره بهداشت عمومی شهرستان لس آنجلس روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد که مرگ یک بیمار آبله میمونی در این شهرستان تایید شده و هرچند پیش از این نیز دو مورد فوت دیگر بر اثر این بیماری در ایالات متحده گزارش شده اما موارد قبلی، احتمالی بوده در حالیکه این بیمار در لس‌آنجلس، اولین فرد مبتلا در آمریکاست که دلیل قطعی مرگ وی، عفونت ناشی از آبله میمونی بوده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) نیز مرگ این فرد بر اثر عوارض ابتلا به آبله میمونی را تایید و اعلام کرد که وی دچار نقص سیستم ایمنی بوده و در بیمارستان نیز بستری شده است. با این حال تاکنون جزئیات بیشتری در این مورد ارائه نشده است.

مقامات بهداشتی آمریکا اعلام کردند: افرادی که دچار نقص سیستم ایمنی و مشکوک به ابتلا به آبله میمونی هستند، می بایست به موقع به مراکز بهداشتی مراجعه کرده و در طول بیماری نیز تحت نظر پزشک باشند.

به گفته یکی از متخصصان، سیستم ایمنی ضعیف این فرد نتوانست ویروس را پس از ورود به بدنش کنترل کند، ویروس به شکلی نامحدود تکثیر شد و احتمالاً به چندین اندام گسترش یافته و باعث اختلال در عملکرد آنها شده است.

به گفته پزشکان، مرگ و میر ناشی از بیماری آبله میمونی بسیار نادر است و اغلب نوزادان، زنان باردار و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را تحت تاثیر قرار می دهد.

اداره خدمات بهداشتی ایالتی تگزاس نیز حدود یک ماه قبل، اولین مورد مرگ یک بیمار مبتلا به آبله میمونی را در این ایالت اعلام کرد با این حال پزشکان معالج، مرگ وی بر اثر این بیماری را احتمال داده‌اند و به تایید نهایی نرسید و هنوز علت فوت وی بر اثر این بیماری قطعی نشده است.

همچنین یک بیمار مبتلا به آبله میمونی در کالیفرنیا هم جان خود را از دست داد با این حال مقامات بهداشتی این ایالت اعلام کردند که برای تعیین نقش این بیماری در مرگ بیمار لازم است کالبدشکافی انجام شود و این کار ممکن است چند روز یا چند هفته زمان ببرد.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها در ایالات متحده، تا روز گذشته ۲۲ هزار مورد تایید شده یا احتمالی ابتلا به آبله میمونی در این کشور گزارش شده است. همچنین ایالت کالیفرنیا نیز با ۴۳۰۰ مورد ابتلا، بیشترین موارد ابتلا به آبله میمونی را در آمریکا به ثبت رسانده است.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون ۵۸ هزار مورد ابتلا به آبله میمونی و ۱۸ مورد مرگ تاییده شده ناشی از عوارض این بیماری در سطح جهان به ثبت رسیده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
بقایی: بی‌تفاوتی کنگره آمریکا در قبال ابعاد انسانی جنگ شرم آور است
سفارت انگلیس در تهران دورکار شد
ادعای سنتکام: تنگه هرمز همچنان باز است
ادعای ترامپ: درگیری با ایران «محدود» است
آمریکا و عربستان توافق همکاری هسته‌ای امضا کردند
عضو کمیسیون امنیت ملی: نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان ایستاده‌اند
حمله به دو نفتکش سعودی/ یحیی سریع: در عمق خاک عربستان پاسخ خواهیم داد
هشدار قرارگاه خاتم: اجازه نمی‌دهیم یک قطره نفت صادر شود
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
طرح یارانه مستقیم غذای دانشجویی از مهرماه در دانشگاه تهران اجرا می شود
بازار فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری
ثبت نام چهارمین آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران آغاز شد
۸ نفر از روسای دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌ها ابقا شدند
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top