تاریخ انتشار: شنبه 1401/06/26 - 12:35
کد خبر: 444191

۱۴۵ هزار زائر اربعین در پایگاه‌های هلال‌احمر اسکان یافتند

۱۴۵ هزار زائر اربعین در پایگاه‌های هلال‌احمر اسکان یافتند

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر از مراجعه ۲۴۰ هزار زائر اربعین به پایگاه‌ها و پست‌های امدادی این جمعیت از اول شهریور تاکنون خبر داد و گفت: ۱۴۵ هزار زائر در این مدت از سوی هلال‌احمر اسکان داده شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، یعقوب سلیمانی در تشریح خدمات امداد و نجات این جمعیت در طرح اربعین حسینی گفت: از روز اول شهریورماه تا پایان روز ۲۵ شهریور، ۲۴۰ هزار و ۲۴۷ زائر به مراکز و پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر در محورهای مواصلاتی کشور و در گذرگاه‌های مرزی مراجعه کرده و از خدمات این جمعیت بهره‌مند شده‌اند.

سلیمانی در ادامه از برپایی ٢٣٠٠ دستگاه چادر امدادی به منظور اسکان اضطراری زائران در مرزهای کشور خبر داد و افزود: از ابتدای شهریورماه تا کنون ۱۴۵ هزار و ۶۸۲ نفر در چادرها و اردوگاه‌های هلال‌احمر اسکان داده شده‌اند.

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: از مجموع زائران خدمات گیرنده از هلال‌احمر، ۵۱ هزار و ۷۵۳ نفر از خدمات درمان سرپایی و ۴۱ هزار و ۱۵۰ نفر از خدمات تست قند و فشارخون بهره‌مند شده و ۱۶۶۲ زائر بیمار و یا حادثه‌دیده نیز به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

سلیمانی گفت: در مدت زمان اجرای طرح اربعین، ۲۷ هزار و ۹۹۰ عدد ماسک، ۳۸۸۰ اسپری ضدعفونی کننده، ۱۲۵ هزار و ۶۷۳ بطری آب معدنی، ۲۱ هزار و ۹۶۰ قرص نان، ۹۶۰ قوطی کنسرو و ۱۳۴۶ بسته غذایی میان زائران مراجعه کننده به پایگاه‌های امدادی هلال‌احمر توزیع شده است. همچنین ۶۶ هزار و ۳۰۲ رسانه آموزشی میان زائران توزیع و ۴۴ هزار و ۵۳۶ مورد، آموزش چهره به چهره مربوط به نکات ایمنی و سلامت در اربعین به زائران ارائه شده است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۱۲۰۵ پایگاه ثابت و موقت در سراسر کشور در طرح اربعین فعال است، افزود: در حال حاضر علاوه بر اینکه ۱۹ بالگرد امدادی هلال‌احمر برای پوشش حوادث احتمالی در آماده‌باش هستند، ۱۲ قرارگاه مرزی جمعیت نیز برقرار بوده و خدمات لازم به زوار ارائه می‌شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تبریک دادستان کل کشور به امیر سرتیپ کیومرث حیدری
بازدید کمیسیون بهداشت از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی
سهم ۳ درصدی مسکن از تسهیلات؛ معمای ساخت‌وساز در بن‌بست منابع بانکی
طرح نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی ها به کجا رسید؟
عقدی که نه شرعی است و نه قانونی
تاکید وزیر علوم بر مشورت با شوراهای صنفی در اجرای طرح تغذیه دانشجویان
روند افزایشی سرطان روده بزرگ در کشور
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
موشک چین در هوا منفجر شد
«میدان، مذاکره، مردم؛ روایت مقاومت چند لایه مردم ایران»
کندوان و آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد
ترامپ به دنبال توافق با ایران است
اصرار سپاهان برای جذب مدافع پرسپولیس
منافقین دهه شصت در لباس پهلوی
فرار ترامپ با کامیون حمل غذا!
۹ درصد ظرفیت پالایش جهان خارج از مدار / اقتصاد جهانی در انتظار شوک فرآورده‌ها
ماجرای آزمون بهداشت‌کاران دهان و دندان و چرخه ابطال مصوبات و قوانین
چین پشت دروازه هرمز؛ فرصتی که نباید به تهدید تبدیل شود
رقم فسخ قرارداد باورنکردنی رضاییان با استقلال
توضیح قوه قضائیه درمورد انتشار تصویر متهم خانم با چادر
موشک فاکتوری ایران رونمایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top