تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/10 - 13:30
کد خبر: 445544

کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن خوراکی

کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن خوراکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام گفت: اکنون قیمت انواع روغن‌های خوراکی ۱۰ درصد و روغن‌های صنف و صنعت ۱۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد قربانی در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: اکنون قیمت انواع روغن‌های خوراکی ۱۰ درصد و روغن‌های صنف و صنعت ۱۵ درصد کاهش یافته است و اگر اتفاق جدیدی در بازار جهانی رخ ندهد ما شاهد کاهش مجدد قیمت‌های این محصول در بازار خواهیم بود.

وی اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه سال جاری و در پی اجرای طرح مردمی سازی نظام عادلانه یارانه‌ها، بر اساس اطلاعیه‌ای نرخ‌های جدید روغن خوراکی برای روغن مایع ۸۱۰ گرمی پخت و پز ۶۳ هزار تومان و روغن مایع سرخ‌کردنی ۶۲ هزار تومان تعیین و اعلام شد که با توجه به شرایط جدید بازار و کاهش جهانی قیمت روغن خام در مردادماه قیمت‌های مصوب کاهش یافت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: طبق آمارهای موجود قیمت جهانی هر تن روغن خام پالم در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار رسید و همچنین قیمت جهانی هر تن روغن سویا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۸۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار شد که حدود ۴۰ درصد کاهش قیمت‌های جهانی روغن را نشان می‌دهد.

بنابراین گزارش، اکنون در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خرده‌فروشی‌ها قیمت روغن سرخ کردنی صنعتی وزن ۱۶ کیلوگرم قیمت قدیم یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که اکنون با قیمت جدید ۹۰۰ تا ۹۱۸ هزار تومان، روغن سرخ‌کردنی با قیمت قبلی ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان اکنون با قیمت ۱۰۵ هزار تومان، روغن پخت و پز با قیمت قبلی ۱۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان به قیمت ۱۰۷ هزار تومان، روغن سرخ کردنی با قیمت قبلی ۲۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان به قیمت جدید ۱۹۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top