تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/07/10 - 13:30
کد خبر: 445544

کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن خوراکی

کاهش ۱۰ درصدی قیمت انواع روغن خوراکی

معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام گفت: اکنون قیمت انواع روغن‌های خوراکی ۱۰ درصد و روغن‌های صنف و صنعت ۱۵ درصد کاهش یافته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمد قربانی در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: اکنون قیمت انواع روغن‌های خوراکی ۱۰ درصد و روغن‌های صنف و صنعت ۱۵ درصد کاهش یافته است و اگر اتفاق جدیدی در بازار جهانی رخ ندهد ما شاهد کاهش مجدد قیمت‌های این محصول در بازار خواهیم بود.

وی اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه سال جاری و در پی اجرای طرح مردمی سازی نظام عادلانه یارانه‌ها، بر اساس اطلاعیه‌ای نرخ‌های جدید روغن خوراکی برای روغن مایع ۸۱۰ گرمی پخت و پز ۶۳ هزار تومان و روغن مایع سرخ‌کردنی ۶۲ هزار تومان تعیین و اعلام شد که با توجه به شرایط جدید بازار و کاهش جهانی قیمت روغن خام در مردادماه قیمت‌های مصوب کاهش یافت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: طبق آمارهای موجود قیمت جهانی هر تن روغن خام پالم در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار رسید و همچنین قیمت جهانی هر تن روغن سویا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۱ حدود ۱۸۰۰ دلار بود که در شهریورماه به ۹۰۰ دلار شد که حدود ۴۰ درصد کاهش قیمت‌های جهانی روغن را نشان می‌دهد.

بنابراین گزارش، اکنون در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و خرده‌فروشی‌ها قیمت روغن سرخ کردنی صنعتی وزن ۱۶ کیلوگرم قیمت قدیم یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود که اکنون با قیمت جدید ۹۰۰ تا ۹۱۸ هزار تومان، روغن سرخ‌کردنی با قیمت قبلی ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان اکنون با قیمت ۱۰۵ هزار تومان، روغن پخت و پز با قیمت قبلی ۱۱۵ هزار و ۱۰۰ تومان به قیمت ۱۰۷ هزار تومان، روغن سرخ کردنی با قیمت قبلی ۲۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان به قیمت جدید ۱۹۵ هزار تومان به فروش می‌رسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
اسرائیل در نتیجه موشک‌های ایران فلج شد
آغاز فرصت ثبت نام در دستیاری دندانپزشکی
چرا نقش استادان دانشگاه فراتر از کلاس درس است؟
زمان برگزاری مرحله دوم المپیادهای علمی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد
مهلت دفاع از پایان نامه دستیاران پزشکی تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
مهلت ثبت نام آزمون فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۵ تمدید شد
هشدار دادستانی کل کشور درباره انتشار تصاویر محل اصابت پرتابه‌های دشمن
حملات نظامی، امنیتی و سایبری به رژیم صهیونیستی موفقیت‌آمیز بود
تغییر مقصد پروازهای بازگشت حجاج
حمل و نقل عمومی فعلا رایگان می‌ماند
AFC مجوز حرفه‌ای ۶ تیم را تایید کرد
کشورهای منطقه مراقب باشند آب به آسیاب دشمن نریزند
پتروشیمی کارون ماهشهر هدف حمله هوایی قرار گرفت
هرگونه تجاوز با پاسخ متقابل زیرساختی روبه‌رو می‌شود / نوبت تغییر محاسبات دشمن است
اصابت موشک به شمال حیفا
اراضی اشغالی را هدف قرار دادیم
پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد
در حمله اسرائیل به ایران مشارکت نداشتیم
بامداد دوشنبه نقطه‌ای در نجف‌آباد مورد حمله قرار گرفت
حمایت جنبش المجاهدین فلسطین از پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top