تاریخ انتشار: شنبه 1401/07/23 - 13:25
کد خبر: 446901

افزایش وام ازدواج دانشجویی

افزایش وام ازدواج دانشجویی

وی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در دوره‌های قبل ثبت نام کرده بودند و به دلیل محدودیت‌ها از سوی نهاد رهبری نتوانستند در طرح شرکت کنند حتما نسبت به آن‌ها متعهد هستیم و در صورت تمایل می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند؛ اما کسانی که ثبت نام انجام نداده بودند؛ بر اساس میزان ثبت نام و ظرفیت‌ها می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در خصوص ثبت نام دوره جدید ازدواج دانشجویی گفت: ثبت نام‌های دوره جدید جشن ازدواج دانشجویی به زودی آغاز می‌شود و از پایان تابستان فرآیند برگزاری جشن‌های ازدواج دانشجویی یعنی بعد از ماه محرم و صفر ادامه می یابد.

وی افزود: ظرفیت‌های دوره جدید به میزانی که ازدواج دانشجویی صورت گرفته باشد و ثبت نام انجام شود نهاد رهبری آمادگی حمایت از این دانشجویان را دارد.

رستمی در ادامه اضافه کرد: تمام دانشجویانی که در طرح ازدواج دانشجویی شرکت کردند به مشهد اعزام می‌شوند. در سال‌های گذشته با وجود بیماری کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و با کم کردن ظرفیت جلسات و افزایش بازه زمانی مشکل برگزاری این دوره‌ها را حل کردیم و امسال با توجه به اینکه محدودیت‌های کرونایی کاهش پیدا کرده، بازه زمانی و ظرفیت‌ها افزایش پیدا خواهد کرد؛ بنابراین انتظار یک رشد حداقل ۵۰ درصدی شرکت دانشجویان در این دوره از ازدواج دانشجویی را داریم.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویانی که در دوره‌های قبل ثبت نام کرده بودند و به دلیل محدودیت‌ها از سوی نهاد رهبری نتوانستند در طرح شرکت کنند حتما نسبت به آن‌ها متعهد هستیم و در صورت تمایل می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند؛ اما کسانی که ثبت نام انجام نداده بودند؛ بر اساس میزان ثبت نام و ظرفیت‌ها می‌توانند در این دوره‌ها شرکت کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top