تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/08/12 - 10:02
کد خبر: 449191

بررسی پرونده ۸۰ دانشجوی متخلف در شورای انضباطی

معاون آموزشی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه ۸۰ دانشجوی متخلف در تجمعات اخیر به شورای انضباطی معرفی می شوند، گفت: ۳۰ دانشجوی ممنوع الورود با وساطت روسای دانشکده ها به دانشگاه بازگشتند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محمود سعادت، درباره ممنوع الورود شدن تعدادی از دانشجویان این دانشگاه در پی وقایع اخیر توضیح داد و اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان به دلیل داشتن نقش موثر در تجمعات به خصوص اتفاقاتی که در سلف دانشگاه رخ داد، با دستور رئیس دانشگاه ممنوع الورود شده اند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف افزود: در آیین نامه شورای انضباطی بندی وجود دارد که رئیس دانشگاه این اختیار را دارد تا بررسی پرونده دانشجوی متخلف در شورای انضباطی، از ورود دانشجو به دانشگاه جلوگیری کند.

سعادت خاطرنشان کرد: برای این دانشجویان پرونده ای تشکیل می شود و مستندات مربوط به هر دانشجو در شورای انضباطی بررسی خواهد شد و در نهایت تصمیم گیری می شود.

وی بیان کرد: البته با وساطت روسای دانشکده ها و معاونان دانشجویی دانشکده ها مشکل تعدادی از دانشجویان برای ورود به دانشگاه تا کامل شدن بررسی ها، حل شده است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به اینکه ۳۰ نفر از دانشجویان ممنوع الورود امکان حضور در دانشگاه را پیدا کرده اند، خاطرنشان کرد: حدود ۵۰ نفر در لیست باقی مانده اند که در تلاش هستیم این تعداد روز به روز کاهش پیدا کند.

سعادت همچنین درباره وضعیت برگزاری کلاس ها در هفته جاری نیز گفت: خوشبختانه بیش از ۹۵ درصد کلاس های آموزشی برگزار شده و تنها تعداد انگشت شماری از کلاس ها برگزار نشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top