تاریخ انتشار: شنبه 1401/08/21 - 20:20
کد خبر: 450220

۶۰۰ هزار وام دانشجویی به جوانان اعطا شد

۶۰۰ هزار وام دانشجویی به جوانان اعطا شد

سخنگوی دولت گفت: خانواده‌محوری را از سیاست‌های مهم دولت دانست و تصریح کرد: یکی از حوزه‌ها که مورد توجه جدی دولت سیزدهم است؛ تشکیل خانواده و فرزندآوری است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت ظهر با شرکت در مراسم پنجمین کاروان بیست و پنجمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» در مرکز همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت مشهد مقدس گفت: من و همسرم زندگی مشترکمان را سال ۱۳۸۸ با همین جشن ازدواج دانشجویی شروع کردیم و از آن زمان هر موقع امام رضا (ع) ما را می‌طلبد و به مشهد مقدس می‌آییم با یادآوری خاطره شیرینی که از آن جشن برای‌مان به یادگار مانده، لبخند بر لبهای‌مان می‌نشیند.

جهرمی خانواده‌محوری را از سیاست‌های مهم دولت دانست و تصریح کرد: یکی از حوزه‌ها که مورد توجه جدی دولت سیزدهم است؛ تشکیل خانواده و فرزندآوری است. دولت سیزدهم از ابتدا تشکیل خانواده و ازدواج جوانان را در اولویت‌های خود قرار داد، چراکه جایگاه خانواده در توسعه و پیشرفت جامعه نقشی اساسی دارد.

وی افزود: در همین راستا از ابتدای سال تاکنون ۶۰۰ هزار وام دانشجویی به جوانان داده شده است. می‌دانیم که در این خصوص برخی بانک‌ها کوتاهی کردند، اما ما پیگیر حل این مسئله هستیم و دولت تمام قد، پای این کار ایستاده است.

سخنگوی دولت سیزدهم در خصوص کیفیت برگزاری طرح ملی «همسفر تا بهشت» گفت: این جشن برای تمام دانشجویانی که در آن شرکت می‌کنند خاطره‌ای به یاد ماندنی خواهد شد، از سال ۱۳۸۸ که در آن حضور داشتم تاکنون تغییرات بسیاری کرده، به عنوان مثال در آن ایام، تئاتر جزو برنامه‌های این جشن باشکوه نبود، اما امروز دیدم که تئاتر هم به این برنامه اضافه شده است.

بیست و پنجمین دوره طرح ملی «همسفر تا بهشت» از سی مهرماه آغاز شده است و مشهدالرضا «علیه آلاف التحیه و الثناء» پایتخت فرهنگی جهان اسلام، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، هر چهار روز یکبار میزبان یک کاروان از زوج‌های دانشجو از سراسر کشور است. این طرح تا پایان سال پذیرای ۱۰ هزار زوج دانشجو خواهد بود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان: وحدت کشورهای اسلامی، ضامن امنیت و ثبات منطقه است
تاج: قلعه‌نویی تا زمانی که جام ملت‌ها باشد سرمربی تیم ملی است
حزب الله لبنان: ارتباطی با فعالیت‌های بی‌ثبات کننده در سوریه نداریم
تاریخ‌سازی آرش پهالی و کسب نخستین مدال ووشو ایران
پکن و مسکو؛ همراهی راهبردی با تهران
بدون تاریخ؛ بدون نشانی
استمرار هوشمندانه زندگی در سایه امید جمعی
چهار هزار و ۳۲ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن
بختیاری‌زاده: نبض بازی را در اختیار داشتیم/ شجاعانه بازی کردیم
بازیکنان استقلال در پایان بازی با الشمال چه گفتند؟
آسانی: همه باید به استقلال احترام بگذارند
برگزاری اجتماع بزرگ خونخواهان رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی
کاهش تنش در منطقه محور رایزنی عراقچی با وزیر خارجه مصر
پیروزی شیرین استقلال در عراق/ آسانی تفاوت‌ها را رقم زد
باز هم توهین بشنوم تراکتور را از زمین خارج می‌کنم
اپل کاهش سودش را پیش بینی کرد
فهرست ۱۴۰ شرکت همکار با رژیم صهیونیستی اعلام شد
هشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
پاسخ استقلال به عضو هیئت رئیسه فدراسیون/ اظهارات شما واقعیت ندارد
ادعای ترامپ: آمریکا از پایان سال کمک به اسرائیل را متوقف می‌کند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top