تاریخ انتشار: پنجشنبه 1401/09/10 - 19:00
کد خبر: 452481

سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل: نمایندگی کشورم باعث افتخار من است

سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل: نمایندگی کشورم باعث افتخار من است

سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل با بیان اینکه فقط به بازی فردا مقابل کامرون فکر می‌کنم، درباره ترکیب تیم برای این بازی گفت: رقابت زیادی بین بازیکنان وجود دارد اما همیشه به دنبال تحکیم شرایط فعلی و البته پیشرفت بیشتر هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» تیته پنجشنبه شب در نشست خبری پیش از بازی برزیل مقابل کامرون در مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، با تاکید بر اینکه علاقه‌ای ندارم در مورد حریف احتمالی در دور بعدی حرف بزنم و فعلا به این موضوع فکر نمی‌کنم، اظهار داشت: یک تیم فنی در اردوی تیم ملی وجود دارد که عمیق‌تر به این موضوع می‌پردازد و من فقط به بازی فردا مقابل کامرون فکر می‌کنم.

سرمربی برزیل درباره ترکیب احتمالی این تیم در بازی فردا مقابل کامرون اینگونه توضیح داد: در حال حاضر ۲۶ بازیکن در بالاترین سطح داریم؛ بازیکنانی مانند فابینیو از لیورپول، ادرسون از سیتی، گابریل مارتینلی و گابریل ژسوس در آرسنال و غیره. بنابراین مشخص نیست کدام بازیکن فردا در ترکیب اصلی برزیل برای دیدار مقابل کامرون قرار می‌گیرند.

وی افزود: رقابت زیادی بین بازیکنان برای حضور در ترکیب وجود دارد بنابراین نمی‌توانم در مورد ترکیب احتمالی برای بازی بعدی چیزی بگویم اما من بهترین شرایط را برای آنها فراهم می‌کنم تا در بالاترین سطح رقابت کنند.

تیته با اشاره به اینکه این یک فرصت بسیار خوب برای بازیکنان برای نشان دادن کیفیت آنها محسوب می‌شود، تصریح کرد: ما همیشه به دنبال تحکیم شرایط فعلی و البته پیشرفت بیشتر هستیم چیزی که تیم‌های دیگر نیز چنین مسیری را طی می‌کنند.

سرمربی برزیل خاطرنشان کرد: بازیکنانی با ویژگی‌های متفاوت در ترکیب تیم ملی برزیل در اختیار داریم. نمونه آن دنی آلوز بازیکنی با سابقه‌ای طولانی در دنیای فوتبال و خصوصیات فنی فوق‌العاده است.به همین دلیل در بازی فردا حضور خواهند داشت؛ ساختاری داریم که امکان استفاده از همه بازیکنان در آن وجود دارد.

نمایندگی کشورم چیزی است که باعث افتخار من است
دنی آلوز دفاع راست تیم برزیل هم در این نشست خبری با تاکید بر اینکه هر نقشی را در برزیل را می پذیرد، خاطرنشان کرد: از اینکه در حال حاضر در تیم ملی برزیل در جام جهانی هستم بسیار خوشحالم و اینجا هستم تا تمام تلاش خود را برای تیم انجام دهم و ماموریتی را که به من محول شده به خوبی انجام دهم.

این فوتبالیست ۳۹ ساله برزیلی که پس از روبرتو کارلوس با ۱۲۵ بازی ملی، دومین بازیکن از نظر بازی‌های ملی است، افزود: مهم نیست چه تورنمنتی باشد، دوستانه یا جام جهانی، نمایندگی کشورم چیزی است که باعث افتخار من است. اینکه بتوانم با بازی در جام جهانی عرصه را بر حریف را ببندم، من را بسیار خوشحال می‌کند.

این بازیکن برزیلی با تاکید بر اینکه ماموریت من این است که بهترین عملکردم را برای تیم ارائه دهم، تصریح کرد: من بیشتر یک مهاجم هستم و اینجا هستم تا به برزیل خدمت کنم.

آلوز که به دلیل سن و سال و عدم حضور منظم در بازی‌ها، مورد سوال گزینه تیته برای این جام جهانی بود، یادآور شد: اگر برای بارسلونا بازی می‌کردم این اتفاق نمی‌افتاد. همیشه کسانی هستند که انتقاد کنند و بسیاری از مردم سن من را زیر سوال می‌برند زیرا فکر می‌کنند در بهترین حالت خود نیستم اما باید بدانند برای جام جهانی لازم نیست در تیم خود خوب باشید بلکه باید در جام جهانی در فرم خوبی باشید و این کاری است که من از سال ۲۰۰۳ انجام داده‌ام. به همین دلیل است که من اینجا هستم.

دیدار تیم‌های برزیل و کامرون فردا (جمعه) ساعت ۲۲:۳۰ برگزار خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازسازی ۹۵ درصدی خوابگاههای آسیب‌دیده از جنگ دانشگاه شهید بهشتی
ضرورت تبیین منظومه فکری رهبر شهید برای تقویت ظرفیت‌های نسل جوان
ترامپ به رسانه‌ی حامی خود هم حمله کرد
اردوغان: اسرائیل محرک اصلی جنگ در منطقه است
ترامپ کره جنوبی را بابت عدم مشارکت در جنگ علیه ایران تنبیه کرد
واکنش ترامپ به توافق مکه: خاورمیانه در حال اتحاد است
سردار جوانی: رژیم صهیونیستی در حد و اندازه جنگ با ایران نیست
حماس: با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ در غزه موافقت کردیم
پاسخ منفی رئیس‌جمهور کره جنوبی به درخواست ترامپ درباره ایران
تعویض پرچم حرم امام رضا(ع) همزمان با سوم ربیع الاول +عکس
مراسم بزرگداشت روز جهانی جمعیت +عکس
بازدید وزیر علوم از روند بازسازی خوابگاه دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
پالایشگاه‌ها تاوان خودروهای فرسوده را پس می‌دهند
توکلی: درمان هیچ بیماری نباید به‌ دلیل مشکلات مالی متوقف شود
لزوم حمایت از تولد فرزند اول و دوم برای حفظ پایداری جمعیت کشور
آیین بزرگداشت زنده‌ یاد علی حاتمی +عکس
زن بلاگری که به مقدسات توهین کرده بود، دستگیر شد
درخواست پاپ برای پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان
عارف: دشمن را در جبهه جنگ اقتصادی هم شکست می‌دهیم
فاطمه منصوری سرپرست سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور شد
داماد ترامپ با سران حماس دیدار می‌کند
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
دانشگاه‌های انگلیس روی لبه تیغ
پایان تلخ زندگی استاد کمبریج در میانه جنجال دانشگاهی
توزیع کارت کنکور از فردا
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری وزارت بهداشت از امروز
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
بازسازی دانش‌بنیان‌های آسیب دیده دانشگاه شریف با خط اعتباری جدید
آغاز اجرای طرح پایلوت «تغذیه نوین» در دانشگاه علامه از امروز
۴ مدال‌آور المپیاد جهانی هوش مصنوعی به دانشگاه شریف می‌روند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top