تاریخ انتشار: شنبه 1401/09/19 - 18:07
کد خبر: 453345

فرصت ترمیم در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود دارد

فرصت ترمیم در سابقه تحصیلی داوطلبان وجود دارد

رئیس مرکر ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: اگر داوطلبان نگران هستند که در امتحانات‌شان نمره‌ای کسب کنند که مورد رضایتش نباشد، باید بدانند که فرصت ترمیم برای آنها ایجاد شده است تا بتواند در سابقه تحصیلی جبران کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره نگرانی برخی داوطلبان نسبت به تأثیر قطعی معدل در کنکور، اظهار کرد: اولا هر تغییری ایجاد نگرانی می‌کند چون فرد فکر می‌کند که آیا به نفع یا به ضررش است؛ اما ما تا آنجایی که می‌توانیم باید متناسب با نیاز افراد تصمیم بگیریم و دغدغه‌های‌شان را رفع کنیم.

وی ادامه داد: اگر داوطلبان نگران هستند که در امتحانات‌شان نمره‌ای کسب کنند که مورد رضایتش نباشد، باید بدانند که فرصت ترمیم برای آنها ایجاد شده است تا بتواند نمره‌ای که احیانا برای‌شان رضایتبخش نیست، در سابقه تحصیلی جبران کنند.

زارعی افزود: نکته دیگر این است که داوطلبان می‌توانند دو مرتبه در سال کنکور دهند که به نظرم خودش یک فرصت برای افراد است؛ ضمن اینکه ترازی که کسب می‌کنند تا دو سال برای‌شان ذخیره است.

وی با بیان اینکه داوطلبان می‌توانند در این دو سال که ترازشان ذخیره می‌شود، حتی در کنکور شرکت کنند و تراز مورد نظرشان را ذخیره کنند، اضافه کرد: داوطلبان همچنین در این دو سال می‌توانند روی بحث سابقه تحصیلی هر درسی که نگرانی دارند، آن را ترمیم کنند. 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش تصریح کرد: ترمیم فقط یکبار است اما کسانی که قبلا ترمیم انجام دادند چون با این دید نبوده که تأثیر قطعی در کنکور دارد، می‌توانند دوباره برای ترمیم اقدام کنند. 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماشای تلویزیون باعث تخریب مغز می شود
خبر خوب برای کادر درمان؛ محاسبه اضافه کاری در تعطیلات غیر تقویمی
مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیر پیشرفت است
ترامپ قصد ندارد تنش‌ با ایران را گسترش دهد
تمام زیرساخت‌های آمریکا در اربیل نابود شد
بازگشت لبنانی‌ها به «زوطر غربی»
پیشنهاد وزیر علوم برای تدوین چارچوب بین‌المللی حفاظت از دانشمندان
لایحه احداث پناهگاه‌ها در دستور کار شوراست
برادر اکبر عبدی؛ شهیدی که از تیپ ۵۵ هوابرد شیراز آسمانی شد
خبر مصوبه شورای عالی فضای مجازی برای برخورد با بلاگرها تکذیب شد
آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است
حمله اوکراین به کشتی ایرانی در خزر/ آزمون بازدارندگی و ضرورت واکنش سخت
ترامپ کم آورد و عقب نشست
پیشرفت در مذاکرات دو روزه تهران
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top