تاریخ انتشار: چهارشنبه 1401/10/14 - 15:08
کد خبر: 456406

ضرورت ساخت خوابگاه متاهلی از زبان وزیر علوم

ضرورت ساخت خوابگاه متاهلی از زبان وزیر علوم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌های ما برای ساخت خوابگاه متاهلی، زمین به اندازه کافی دارند و مشکلی که وجود دارد این است که دولت به اندازه کافی برای ساخت خوابگاه اعتبار ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ اولین جلسه ستاد ازدواج دانشگاهیان ظهر امروز با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، شهردار تهران، وزیر ورزش و جوانان تشکیل شد.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه گفت: یکی از دلایل اینکه ازدواج‌های دانشجویی پایدار است این است که دانشجویان ما در دوران دانشجویی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری برای انجام کارهای پایان نامه و آزمایشگاه‌ها با یکدیگر آشنا شده و شناخت کامل از یکدیگر پیدا می‌کنند و این ازدواج صورت می‌گیرد و در واقع ازدواجی که صورت می‌گیرد بر اساس دانایی و شناخت است و دانشگاه‌ها برای کشور ما یک نعمت محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به تقویت ازدواج دانشجویی گفت: برای تقویت ازدواج دانشجویی باید سه اقدام انجام شود. اول اینکه دانشگاه‌های ما زمین به اندازه کافی برای خوابگاه متاهلی دارند. مشکل در حال حاضر ساخت خوابگاه دانشجویی است که دولت به اندازه کافی اعتبار برای ساخت خوابگاه دانشجویی ندارد. بنابراین باید در این ستاد، این پروژه مطرح شود که چه تمهیداتی می‌توان پیش بینی کرد تا از بخش خصوصی و کمک‌های مردمی برای ایجاد این خوابگاه‌ها راهکاری پیدا کرد.

وی تاکید کرد: باید ساخت خوابگاه متاهلی جدی گرفته شود و ما باید روی آن کار کنیم.

وزیر علوم ادامه داد: در تمام دنیا به دانشجویان دکتری حقوق می‌دهند. بنابراین اساتید باید پروژه‌های تحقیقاتی نیازمحور را در دستور کار خود قرار دهند و از دانشجویان دکتری و ارشد بخواهند که این پروژه‌ها را انتخاب کنند تا امکان حمایت مالی نیز از این دانشجویان وجود داشته باشد.

وی به تغییر اقلیم فرهنگی و طبیعی در جامعه اشاره کرد و گفت: در جامعه ما هم تغییر اقلیم فرهنگی صورت گرفته و هم تغییر اقلیم طبیعی. بنابراین این تغییر اقلیم فرهنگی که بخش‌های مختلف آموزشی و فناوری و دیگر بخش‌ها ما شاهد آن هستیم باعث شده است که علاقه به ازدواج کاهش یابد. چون فکر، احساس را شکل می‌دهد و احساس هم رفتار را و این خروجی اقلیم منجر به تغییر افکار و کاهش علاقه به ازدواج شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بخش‌ کمتر دیده شده کارنامه اکبر عبدی
اگر شریان اینترنت جهان در باب‌المندب قطع شود
بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حرم امام علی (ع) برگزار شد
اکونومیست: حمله زمینی آمریکا به ایران نامحتمل است
دانشگاه نسل سوم و پایان عصر مدرک‌گرایی
شانس یک مدال طلا برای ایران/ ۳ فرنگی‌کار حذف شدند
دانش‌آموزان بازمانده مدرسه میناب بورسیه شدند
عارف: توسعه علم و فناوری، راهبرد اصلی دولت در دوران پساجنگ است
مسکو: ایران از توانمندی‌های لازم برای دفاع از خود برخوردار است
اسامی اپلیکیشن‌های دوراپزشکی غیرمجاز منتشر شد
بازداشت هسته‌های وابسته به اوکراین و عامل حمله به تأسیسات عراق
ضدانقلاب به قربانی جنایت زلنسکی «جاویدنام» نمی‌گوید؟
پهپادهای ما با موفقیت به اهداف خود در عربستان اصابت کردند
تغییر چراغ خاموش آمار تلفات نظامیان آمریکا در جنگ علیه ایران
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت
برخی متخصصان از بیان صریح «سرطان پستان» پرهیز می‌کنند
سواد سلامت و مراجعه به موقع موجب تشخیص و درمان سرطان پستان می شود
منتظر اعلام زمان صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان از سوی پلیس هستیم
آمارسازی نهاد تروریستی سنتکام علیه ایران
در حال مذاکره با ایران هستیم!
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top