تاریخ انتشار: سه شنبه 1401/10/27 - 22:44
کد خبر: 458191

اسکان اضطراری ۳ هزار نفر به دلیل کولاک و آبگرفتگی

اسکان اضطراری ۳ هزار نفر به دلیل کولاک و آبگرفتگی

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر کشور، از اسکان اضطراری ۳ هزار نفر به دلیل کولاک و آبگرفتگی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر؛ بابک محمودی با اشاره به تأثر ۳۱ استان کشور از آبگرفتگی و کولاک و با بیان این که از تاریخ ۱۸ تا ساعت ۶ صبح امروز ۲۷ دی ماه، امدادرسانی به ۲۹ استان انجام گرفته است، گفت: به ۲۹ استان، ۱۸۸ شهرستان، ۳۶۴ منطقه، ۱۳۹ محور، ۳۶ شهر، ۱۵۹ روستا و ۳۰ منطقه عشایرنشین امدادرسانی شد.

وی با اشاره به این که ۳ هزار و ۸۴۱ نفر اسکان اضطراری پیدا کردند، ادامه داد: در این مدت زمان، به ۲۶ هزار و ۳۹۰ نفر از شهروندان امدادرسانی شد که ۴۲ نفر ار آنان به مناطق امن و ۴۷ نفر نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. ۳ نفر از هم‌‎وطنان نیز به دلیل سیل در شهرستان فسا و ریزش آوار در شهرستان منوجان، جان خود را از دست دادند.

محمودی افزود: در این مدت زمان هزار و ۱۵۶ خودرو از برف رهاسازی شدند و آب تجمیع شده در ۱۲۲ خانه مسکونی نیز تخلیه شد.

سرپرست سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، با اشاره به این که در این مدت زمان، ۶۴۱ تیم عملیاتی شامل ۲ هزار و ۳۶۷ نفر به شهروندان خدمات‌رسانی کردند، عنوان کرد: در این مدت زمان ۴۵ دستگاه چادر، ۷ هزار و ۶۵۲ تخته پتو، ۷۴۶ تخته موکت، ۵ هزار و ۸۰۶ کیلوگرم نایلون، ۲۵۰ ست شستشو، هزار و ۷۱۳ شعله والو، هزار و ۱۸۲ بسته غذایی، ۳ هزار و ۱۰۰ قرص نان، ۸۳ کیلوگرم خرما، هزار و ۷۷۹ قوطی کنسروجات، ۷۱۲ کیلوگرم برنج، ۲۴۱ کیلوگرم حبوبات، ۸۶۱ بطری آب معدنی، ۲۰۰ کیلوگرم قندوشکر، هزار و ۴۱۴ کیلوگرم روغن، ۳۷۹ بسته بیسکوئیت توزیع شد.

گفتنی است، امدادرسانی به استان‌های خراسان رضوی، فارس و بوشهر ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان ممنوع شد
گذر کاخ سفید برای بزک چهره غرب به آکروپولیس افتاد!
شروط ایران در «طرح ۷ روزه» پابرجاست
افزایش چشمگیر کاربران وفادار به سکوهای ایرانی
بازخوانی پیام رهبر انقلاب درباره فراجا
دشمنی تاریخی آمریکایی‌ها با تمدن ایران / فراتر از جمهوری اسلامی!
تصویر هواپیمای منهدم شده عربستان در حملات یمن
تغییر تاکتیک ایران در تنگه هرمز
مالیات بر سوداگری، راهکاری برای بازگشت سرمایه به تولید
جنجال واگذاری اراضی چابهار به افغانستان؛ اصل ماجرا چیست؟
بیمارستان قلب کوثر شیراز؛ نمایی از همدلی و همبستگی مردم در اوج مشکلات تورمی و اقتصادی
۲۱ میلیارد دلار از کشور فرار کرد
بازار خودرو خارجی زیر سایه جنگ
چرا نبرد اصلی انرژی به بازار فرآورده‌ها منتقل شده است؟
فراجا از ستون‌های مستحکم امنیت کشور
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top