تاریخ انتشار: شنبه 1401/11/01 - 20:52
کد خبر: 458617

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان؛

اقدام پارلمان اروپا ناشی از شکست‌های متعدد در مقابل سپاه پاسداران است

اقدام پارلمان اروپا ناشی از شکست‌های متعدد در مقابل سپاه پاسداران است

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان عنوان کرد: اقدام مغرضانه پارلمان اروپا ناشی از عصبانیت ناشی از شکست‌های مکرر در میدان‌های مختلف رویارویی با نیروی نظامی مردمی جمهوری اسلامی ایران است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با صدور بیانیه‌ای پیرامون تروریستی خواندن سپاه پاسداران گفت: اقدام مغرضانه پارلمان اروپا ناشی از عصبانیت ناشی از شکست‌های مکرر در میدان‌های مختلف رویارویی با نیروی نظامی مردمی جمهوری اسلامی ایران است.

متن کامل بیانیه به شرح ذیل است:
اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
امام خمینی(ره)

اقدام مغرضانه پارلمان اروپا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناشی از کینه‌ورزی‌ها و عصبانیت‌های ناشی از شکست‌های مکرر و گسترده در میدان‌های مختلف رویارویی با نیروی نظامی مردمی جمهوری اسلامی ایران است.

از شکست در پروژه تسلط بر داعش در منطقه غرب آسیا گرفته تا ناکامی در خلع سلاح ایران و افزایش توان موشکی و پهبادی و سرخوردگی از قدرت و نفوذ محور مقاومت در منطقه و بی ارزش کردن  میلیاردها دلار هزینه هنگفت پنهان و آشکار صهیونیستی تنها بخشی از قدرت نمایی پاسداران انقلاب اسلامی است که با بی نتیجه ماندن برنامه چند وجهی دشمن در اغتشاشات اخیر موجب شد خصومت دول اروپایی که خود بارها از نیروی نظامی مردمی جمهوری اسلامی شکست خورده اند به اوج خود برسد.

ما اکنون در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که سپاه پاسداران با جانفشانی در میدان های مختلف نبرد با دشمن در هشت سال دفاع مقدس، مقابله با داعش و منافقین کوردل و مجاهدت های فراموش نشدنی در عرصه سازندگی و خدمت رسانی به محرومین و حضور همیشگی در کنار مردم به هنگام بلایای طبیعی اعم از سیل و زلزله و...تفسیر روشنی از روحیه ی جهادی و انقلابی و توصیف درخشانی از اوصاف ازخودگذشتگی، شجاعت و سرافرازی مردم ایران اسلامی را به منصه ظهور رسانده است.

آری! دشمن با سپاه پاسداران دشمنی می کند چرا که برخاسته از قلب آحاد مردم ایران اسلامی است. تروریستی خواندن مردمی ترین نیروی مسلح دنیا چیزی جز نشانه عجز و ناتوانی دشمن در برابر مردم شریف ایران و شکست های راهبردی در اتاق فکر های غربی نیست‌.

دولت های اروپایی در حالی اقدام به تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می نمایند که سپاه با نقش کلیدی در تنش زدایی از منطقه و مقابله با اقدامات تروریستی داعش و گروهک های تکفیری خود بزرگترین ضد تروریست در دنیا محسوب می شود و حقیقتا این عقده گشایی مایه ننگ تمامی دولت های مدعی مبارزه با تروریست است!

این گونه اقدامات مذبوحانه نه تنها پایگاه مردمی سپاه پاسداران را کاهش نمی دهد بلکه بار دیگر توفیقی افزون تر بر اعتبار و محبوبیت آن در بین کشور های جهان خواهد شد.

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن محکومیت اقدام بزدلانه پارلمان اروپا  به دولت های اروپایی اعلام می دارد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مسلح قانونی و رسمی جمهوری اسلامی ایران است و اقدام متقابل در جهت تروریستی دانستن نیروی نظامی کشور های اروپایی مفروض ما خواهد بود و واقعیت انکار ناپذیر ناتوانی شماست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
ارتقای مرتبه علمی ۴ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
جهش‌های ارزی یکسال اخیر از کجا آب می‌خورد؟
ناسا نقشه جدید کیهانی را منتشر کرد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه شریف
آخرین مهلت دانشگاه‌ها برای ثبت تقاضای استخدام هیئت علمی جدید
رفع فیلتر تلگرام در ماه پیش رو تعیین تکلیف می‌شود
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
معامله نتانیاهو و دولت ترامپ بر سر سوریه
ساخت زندان محاصره شده با تمساح برای اسرای فلسطینی!
مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه به کمیسیون قضایی بازگشت
بوشهر در محاصره ریزگردها؛ شاخص کیفیت هوا از مرز خطرناک ۵۰۰ گذشت
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top