تاریخ انتشار: یکشنبه 1401/11/02 - 08:18
کد خبر: 458645

آمریکا: به عبدالحمید گوش کنید. چون از اهل سنت عبور کرده است!

آمریکا: به عبدالحمید گوش کنید. چون از اهل سنت عبور کرده است!

یک رسانه افغانستانی افشا کرده که زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین امریکا در امور افغانستان به رهبران طالبان پیام داده که به سخنان عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نمازجمعه گوش بدهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک رسانه افغانستانی افشا کرده که زلمای خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین امریکا در امور افغانستان به رهبران طالبان پیام داده که به سخنان عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نمازجمعه گوش بدهند. وب سایت اطلاعات روز که اخبار و مسائل مربوط به افغانستان را منتشر می‌کند، در ادامه نوشته: «نماینده سابق امریکا که این روز‌ها به عنوان رابط سازمان سیا در منطقه حضور دارد، به مقامات طالبان گفته است که عبدالحمید در خطبه‌های نماز جمعه زاهدان مواردی را مطرح می‌کند که فراتر از نظرات اهل سنت است».

سخنان و مواضع عبدالحمید در چهار ماه گذشته بسیار مورد توجه رسانه‌های فارسی زبان غرب قرار گرفته و به سرعت آن را پوشش می‌دهند. طبعاً این استقبال و پوشش خبری ویژه نمی‌تواند بدون رضایت نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی غرب انجام پذیرد.

حال این خبر نشان می‌دهد که عبدالحمید خیلی بیشتر از فضاسازی رسانه‌ای، به کار غربی‌ها می‌آید. تابستان سال ۲۰۲۱ و پس از پیروزی طالبان و تسلط آن‌ها بر افغانستان، عبدالحمید اسماعیل‌زهی پیروزی این گروه را تبریک گفته بود. او البته با انتقاداتی در حمایت از طالبان مواجه شد، اما با دفاع از عملکرد طالبان و اینکه نظر آنان به حقوق بشر و حقوق زنان تغییر کرده، افزوده بود که بنده به جهانیان اطمینان می‌دهم که طالبان امروز، طالبان ۲۰ سال قبل نیستند؛ آنان تجربه کسب کرده‌اند و تغییراتی در دیدگاه‌های‌شان به‌وجود آمده است. عبدالحمید در هفته‌های اخیر، فراتر از مخالفت با نظام، مواضعی خلاف احکام اسلام گرفته است و از آن جمله حمایت او از فرقه بهاییت است. امری که از سوی علمای اهل سنت نیز رد می‌شود. به نظر می‌رسد همین مواضع او مورد توجه امریکایی‌ها قرار گرفته باشد.

منبع: روزنامه جوان

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام تبریک دادستان کل کشور به امیر سرتیپ کیومرث حیدری
بازدید کمیسیون بهداشت از پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی
سهم ۳ درصدی مسکن از تسهیلات؛ معمای ساخت‌وساز در بن‌بست منابع بانکی
طرح نحوه برگزاری تجمعات و راهپیمایی ها به کجا رسید؟
عقدی که نه شرعی است و نه قانونی
تاکید وزیر علوم بر مشورت با شوراهای صنفی در اجرای طرح تغذیه دانشجویان
روند افزایشی سرطان روده بزرگ در کشور
ایران جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان را به شدت محکوم کرد
موشک چین در هوا منفجر شد
«میدان، مذاکره، مردم؛ روایت مقاومت چند لایه مردم ایران»
کندوان و آزادراه تهران - شمال یک‌طرفه شد
ترامپ به دنبال توافق با ایران است
اصرار سپاهان برای جذب مدافع پرسپولیس
منافقین دهه شصت در لباس پهلوی
فرار ترامپ با کامیون حمل غذا!
۹ درصد ظرفیت پالایش جهان خارج از مدار / اقتصاد جهانی در انتظار شوک فرآورده‌ها
ماجرای آزمون بهداشت‌کاران دهان و دندان و چرخه ابطال مصوبات و قوانین
چین پشت دروازه هرمز؛ فرصتی که نباید به تهدید تبدیل شود
رقم فسخ قرارداد باورنکردنی رضاییان با استقلال
توضیح قوه قضائیه درمورد انتشار تصویر متهم خانم با چادر
موشک فاکتوری ایران رونمایی شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top